غذاي خانگي، همسفري سالم!
ايام عيد و تعطيلات نوروزي نزديک است. در اين روز هاي زيبا، شاد و با طراوت، بسياري از خانواده هايي که قصد گشت و گذار و سير و سياحت دارند، در تلاش اند که تجهيزات و وسايل مورد نياز براي سفر نوروزي را مهيا کنند.
ادامه مطلبايام عيد و تعطيلات نوروزي نزديک است. در اين روز هاي زيبا، شاد و با طراوت، بسياري از خانواده هايي که قصد گشت و گذار و سير و سياحت دارند، در تلاش اند که تجهيزات و وسايل مورد نياز براي سفر نوروزي را مهيا کنند.
ادامه مطلببدن انسان مانند کارخانه اي عمل ميکند که اگر مواد سوختي آن غيراستاندارد باشند، درهمه قسمتهاي آن مشکلاتي بوجود مي آيد و حتي دربرخي موارد مشکلاتي غير قابل جبران و پردردسر.
ادامه مطلبضخامت پوست در نواحي مختلف بدن از 5/1 تا 4 ميليمتر متغير است. پوست بزرگ ترين اندام است؛ قادر به ترميم خودش مي باشد، و به گرما، نور و لامسه از طريق پايانه هاي اعصاب و عروق خوني اي كه در لايه داخلي اش قرار دارد، حساسيت نشان مي دهد.
ادامه مطلبعناصر گوناگون شيميايي موجود در عسل به نوعي است كه قادر است تأثيرات نيكوئي بر برخي از بيماري هاي دستگاه گوارش بگذارد . براي مثال: *به دليل داشتن آنزيم هاي گوارشي، به هضم غذا كمك ميكند. اين آنزيمها عبارتند از:آميلاز،ساكاراز، ليپاز و ...
ادامه مطلبشير تنها ماده شناخته شده در طبيعت است که ميتواند نيازهاي بدن را بطور متعادل تامين نمايد. عمده ويژگي شير و وجه تمايز آن نسبت به ساير موادغذايي، ترکيب پروتييني و املاح موجود در آن نظير کلسيم و فسفر است.
ادامه مطلبهويج بخاطر ويتامين و خواصش در اکثر خانه ها يافت ميشود و مي تواند حتي سرطان را از خانه بيرون کند؛ اما نه براي همه! طبق نظر پژوهشگران در اکثر سبزيجات ماده اي بنام بتا کاروتن (پيش ساز ويتامين A ) وجود دارد که در هويج غلظت آن بيشتر از ساير سبزيجات مي باشد.
ادامه مطلبهر چند همه مردم ميدانند سوسيس غذاي سالمي نيست ، اما شيميدانان در يک تحقيق جديدي ترکيباتي در سوسيس يافته اند که باعث جهش ژنتيکي ميشود و خطر بروز سرطان را افزايش ميدهد.
ادامه مطلبميوه و سبزي حاوي فيبرهاي حلال چربي هستند، بنابراين تا مي توانيد از آنها استفاده کنيد. اگر کوشش ميکنيد که بدون تحمل رنج گرسنگي از وزن خود بکاهيد، اين فهرست که شامل ده مورد از بهترين مواد غذايي مناسب با رژيم است، ميتواند براي شما مناسب باشد.
ادامه مطلبدر اين مقاله سعي بر اين شده که تغييرات حاصل از ايام نوروز در تغذيه افراد و اثرات آن در سلامت جامعه مورد بررسي قرار گيرد.در ديد و بازديدهاي ايام عيد، مصرف تنقلات مختلف مرسوم است. يکي از اين تنقلات، آجيل است.
ادامه مطلبمصطفي نوروزي گفت: «مصرف افراطي ترشي و شور موجب وارد آمدن آسيبهاي جدي به سيستم گوارشي ميشود.» وي ادامه داد: «سرطانها تا حدود زيادي قابل پيشگيري هستند و تغذيه سالم يكي از راههاي پيشگيري از سرطان است.»
ادامه مطلببه نظر ميرسد خواص آنتي اکسيدان عصاره ي سبوس برنج که سرشار از ويتامين E يا A است از تمام ترکيبات ويتامين E که تا کنون آزمايش شده است، بيشتر باشد. موثرترين مقدار ويتامين E براي شخص با وزن نسبي 77 کيلوگرم، 560 واحد روزانه است.
ادامه مطلبسبزي ها و ميوه ها ، محتوي نوعي مواد سلولزي هستند كه فيبر ناميده مي شوند . امروزه كليه محققان علوم تغذيه و پزشكي به اين نتيجه رسيده اند كه مصرف ميوه ها و سبزي ها موجب كاهش بروز سرطان روده بزرگ مي شود.
ادامه مطلبتوصيه هاي تغذيه اي در خصوص ارتقاء سلامتي سالمندان - کاهش مصرف نمک در برنامه غذائي روزانه براي کاهش فشار خون و احتباس آب در بدن - کنترل وزن و مناسب نگه داشتن آن با توجه به نوع استخوان بندي ...
ادامه مطلبهر سال با شروع ماه مبارك رمضان بازار زولبيا و باميه داغ شده و مصرف آن بين ايراني ها و برخي كشورهاي ديگر زياد ميشود. البته اين سنت از سالهاي دور بين ايرانيها مرسوم بوده و جزو معدود عاداتي است كه همچنان با همان قوت ادامه دارد.
ادامه مطلباين روغن براي سلامتي انسان از سالها پيش شناسايي شده و بيشتر در رژيم غذايي مديترانهاي موجود است. به طور مختصر، اين چربي اشباع نشده تک زنجيرهاي ميتواند خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن مثل امراض قلبي و سرطان را کاهش داده و به افزايش طول عمر و بهبود کيفيت زندگي افراد کمک کند.
ادامه مطلب