مصطفي نوروزي گفت: «مصرف افراطي ترشي و شور موجب وارد آمدن آسيبهاي جدي به سيستم گوارشي ميشود.»
وي ادامه داد: «سرطانها تا حدود زيادي قابل پيشگيري هستند و تغذيه سالم يكي از راههاي پيشگيري از سرطان است.»
عضو انجمن تغذيه ايران اضافه كرد: «در انار ماده ي ضد سرطان پروستات به نام فلاوونوييد يا اسيدآلاجيك، و در پرتقال نيز ويتامين C و پليفنولهاي فراوان که عامل ضد سرطان پروستات هستند، وجود دارد.»
نوروزي خاطرنشان كرد: «افزايش مصرف سبزي، ميوه و سالاد كه در توليد آنها از سموم و فاضلاب استفاده نشده باشد، به دليل داشتن ويتامين E و C و فلاوونوييد، خطر ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.»
وي افزود: «همچنين مصرف كرفس بهدليل داشتن لوتئولين و پياز به علت دارا بودن مادهاي حلقوي بهنام كرسيتين با خاصيت ضد سرطاني، احتمال ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.»
اين متخصص تغذيه به شهروندان توصيه كرد تا از نانهاي باگت ساندويچي، لواش و تافتون به علت درصد پايين سبوس، كمتر استفاده كنند و در مقابل، نان پر سبوس مثل سنگک كه ضد سرطان روده بزرگ است را بيشتر مصرف نمايند.
دكتر نوروزي در ادامه افزود: «مصرف ماهي دودي و نمك سود شده، خطر ابتلا به سرطان معده را افزايش مي دهد.»وي همچنين در ادامه به شهروندان توصيه كرد، به جاي ظروف تفلون، پلاستيكي و يكبار مصرف، از ظروف شيشهاي، استيل و چُدني استفاده كنند.
عضو انجمن تغذيه ايران در پايان يادآور شد كه غذاهاي ضد سرطان نيز بايد در حد اعتدال مصرف شوند، نه بيش از حد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید