پنير و انواع آن
عادات افراد براي انتخاب صبحانه بسيار متفاوت است. عدهاي دوست دارند آب ميوه و نيمرو بخورند و بعضي ها حليم يا عدسي و برخي ديگر چاي، مربا و کره را ترجيح مي دهند اما بيشتر افراد به چاي، نان و پنير بيشتر از هر چيز ديگري براي خوردن صبحانه علاقه نشان مي دهند. به هر حال، متخصصان تغذيه معتقدند که صبحانه هرچه باشد استفاده از لبنيات در آن بسيار مهم بوده و بايد به عنوان يك اصل درآيد. يکي از اعضاي خانواده لبنيات، پنير است که اگر در کنار ساير مواد مغذي مصرف شود، مي تواند بخشي از نياز بدن به کلسيم را برطرف کند.