با این چهار خوراکی شب امتحان 20 بگیرید
خوراکی ها و تنقلات زیادی وجود دارند که در شرایط بحرانی که نیاز دارید مغزتان بهتر عمل میکند سبب می شوند تا قدرت مغزیتان را افزایش دهند.
خوراکی ها و تنقلات زیادی وجود دارند که در شرایط بحرانی که نیاز دارید مغزتان بهتر عمل میکند سبب می شوند تا قدرت مغزیتان را افزایش دهند.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، راهبه شاکر حسینی متخصص تغذیه در برنامه گفتوگوی پزشکی درباره هرم غذایی انسان و رژیم گیاه خواری اظهار داشت: رژیمهای خام گیاهخواری بارها توسط شرکتهای تولید کننده گوشت و لبنیات رد شده است و مردم بر این باور بودهاند که پروتینی یعنی گوشت، و کلسیم یعنی لبنیات، ولی باید دانست افراط در مصرف این دو ماده غذایی میتواند موجب بروز مشکلاتی در بدن شود.
اصطلاح "ضعف اعصاب" اولين بار توسط "جورج ميلربرد" روانپزشک و عصب شناس آمريکايي در سال 1860 مطرح شد.
طبق نظرات وي علت ضعف اعصاب فرسودگي عصبي است که ناشي از تخليه ي سلول عصبي از ذخيره مواد غذايياش است. اين تخليه بر اثر استرس هايي چون کار اضافي ايجاد مي شود.
تماشاي فيلمهاي خشن و علاقه به بازيهاي رايانه اي خشونت آميز همراه با صحنه هاي تير اندازي و كشتار از نشانه هاي " سندرم دنياي خبيث " است.
افراد مبتلا به اين ناهنجاري در مقابل ديدن خون يا خونريزي، بيتفاوت هستند و حتي بعضيها از مشاهده چنين صحنه هايي لذت مي برند.
گاهي حوادث زندگي، ما را به انجام عکس العمل هايي وا مي دارد، ولي شرايط زماني و مکاني، اجازه بروز اين عکس العملها را به ما نمي دهند. در نتيجه، مقدار زيادي انرژي در بدنمان محبوس مي شود که ميتوانيم با خنده آن را آزاد کنيم.
در واقع، خنده پديده اي است که غالبا براي ابراز شادماني به کار مي رود و در بين موجودات زنده، فقط انسان است که از اين توانايي به صورت کامل برخوردار است.
روانشناسان مي گويند؛ شادابي، نشاط، لذت بردن از زندگي و هدفمندي مستلزم داشتن شخصيت سالم است.
محققان دانشکده پزشکي جان هايکينز در آمريکا در اين باره خاطر نشان ميکنند که از طريق آشنايي با معيارهاي سلامت روان و تطابق آن با ويژگيهاي شخصي، تعامل با ديگران و محيط اطراف مي توانيم تا حدودي عوامل آسيب زا به شخصيت سالم را شناسايي کرده و با اصلاح آن ها براي بهرهمندي از يک شخصيت سالم تلاش کنيم.
اين که ما چگونه سفر کنيم بستگي به شخصيت، تربيت و تحصيلات ما دارد. لذت بردن از سفر بيش از آنکه به توانايي اقتصادي و يا ميزان بهرهوري از ابزارها و تجهيزات خاص، بستگي داشته باشد، موضوعي حسي، عاطفي و دروني است. همچنان که انتظار نميرود همه آدمها از يک قطعه موسيقي فاخر و ارزشمند لذت ببرند، نبايد انتظار داشت همه آدم ها لذت يک شب زيبا در کنار يک درياچه آرام و يا در زير آسمان پرستاره کوير را درک کنند.
همه بيماريهاي مزمن اعصاب و روان با يک عنوان قابلفهم نيستند، مثلا يک بيمار مبتلا به اسکيزوفرني مزمن ويژگيهاي خاص خود را دارد و همينطور بيمار افسرده يا فردي که به بيماري اختلال دوقطبي مبتلاست يا دچار اضطراب است.
بنابراين برنامه ريزيهاي نوروزي و تعطيلات و مسافرت براي اين بيمارها هر يک به طور جداگانه قابلتامل است.
بهترين کار در هر بيماري، مشورت با پزشکي است که بيمار تحت نظر اوست.
خواب کافی، غذا، خوراك و "اكسيژن" براي انسان ضروري است، چه بسا اگر خواب خوبي نداشته باشيم، تمام اركان بدن با مشكل روبرو می شوند.
زمستان هميشه با سرماخوردگي جسمي و زکام و تب و لرز همراه نيست، گاهي نيز موجب ترس و لرز آدمي ميشود و سرماخوردگي روحي را به همراه دارد.
اين تنها پزشکان نيستند که در زمستان با انواع بيماران سرماخورده مواجه ميشوند، روانشناسان و روانپزشکان نيز در اين فصل با بيماراني روبهرو ميشوند که روحشان سرما خورده و دچار يخزدگي شده است.
پس، آمدن زمستان هم يکي از اتفاقات پيشپا افتادهاي است که ميتواند منجر به بروز واقعهاي بزرگ شود.
در اين مطلب مي خواهيم از خِساس و خسائس حرف بزنيم. شايد اين واژهها به نظرتان نا آشنا بيايد. خِساس به معناي مردان خسيس است و خسائس به معناي زنان خسيس است. " اسکروچ" قهرمان داستان "آواز کريسمس" اثر چارلز ديکنز را هم که لابد يادتان هست.
گفتگوي سلامت با دکتر فربد فدايي، روان پزشک، در همين خصوص است.
مطالعات نشان داده است ديد و بازديد با اقوام و خويشاوندان روي مغز تاثير ميگذارد.
تحقيق جديدي نشان ميدهد ديدار با اعضاي خانواده و يا حتي تماشاي عكسهاي آنها ميتواند بخشي از مغز را كه بيانگر احساسات شما درباره فاميل، دوستان و حتي خودتان است، برانگيزد.
نتايج تحقيق همچنين ميتوانند توضيح دهند كه چرا هنگامي فردي شبيه به خودمان را ميبينيم، فورا اعتمادمان نسبت به او جلب ميشود.
دليريوم عبارت است از يک وضعيت ناگهاني از گيجي (پريشاني) شديد و تغييرات سريع در مغز که بعضي اوقات با توهم و فعاليت بدني بيش از حد همراه است و بيمار حالت طبيعي و عادي ندارد.
اين بيماري "سندرم حاد مغزي" يا "وضعيت حاد گيجي" نيز ناميده مي شود.
از ديدگاه روانشناسي، دليريوم نوعي اختلال رواني است که ممکن است چندين ساعت در طول روز در فرد مبتلا روي دهد و باعث اختلال در تمرکز فرد و گيجي شود.
الا بذكرا… تطمئن القلوب » «همانا با ذكر خدا دل ها آرام مي گيرند .»
منظور از ذكرا… چيست ؟ چگونه دل انسان با ياد الله آرام مي گيرد ؟ اگر شخصيت انسان شبيه به يك كوه يخ باشد و ضمير ناخودآگاه آدمي ، نـُه دهم كوه يخ مستور و مخفي در آب ؛ اگر ضمير ناخودآگاه بر وجود آدمي سيطره داشته باشد و تعيين كننده و كارگردان پشت صحنه باشد ، اگر انواع اختلالات رفتاري و بيماري هاي روحي و رواني تجلي تيره شدن روابط خودآگاه و ناخودآگاه تلقي گردد و اولين گام در تخفيف اين بيماري ها انتقال موضوعات و مسائل درون ناخودآگاه به سطح آگاه بيمارباشد، معنا و اهميت ذكر معلوم و روشن مي گردد.
نيست مومني مگر اين كه براي قلبش دو گوش است، گوشي كه در آن فرشته مي دمد و گوشي كه در آن شيطان وسوسه كن مي دمد، خداوند مومن را به فرشته تاييد مي كند
ادامه مطلب