صرف غذا هنگام غم و اندوه هضم را مختل میکند
سید جواد علوی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: اگر افراد هنگام غم و اندوه غذا مصرف کنند، هضم غذا دچار اختلال میشود.
سید جواد علوی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: اگر افراد هنگام غم و اندوه غذا مصرف کنند، هضم غذا دچار اختلال میشود.
مطالعات جديد دانشمندان نشان ميدهد رنگ قرمز از رنگهايي است كه مغز و چشم با ديدن آن سريعا واكنش نشان داده و اندامهاي بدن را درگير ميكنند.
با خوردن دانه کنجد خستگی فکری کم میشود، چرا که سرشار از مواد معدنی همچون آهن، آلومینیوم، کلسیم، منیزیم و مس است.
اگر مثلا وارد آشپزخانه میشوید و دور خودتان میچرخید که برای چه آنجا رفتهاید زمان آن رسیده دستی به سر و گوش حافظهتان بکشید.
حمید عبدی متخصص طب سنتی و گرایش تغذیه رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد و عضو هیئت علیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تغذیه مناسب دانش آموزان در فصل امتحانات گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و سلنیوم در کاهش استرس و افزایش حافظه نقش بسزایی را ایفا میکند.
به روشنی می توان گفت که یکی ازعوامل آشکاراختلاف ودشمنی میان فرقه های مختلف مسلمانان درطول تاریخ اسلام حسدبوده است که آگاهانه یاناآگاهانه تاثیرمنفی خودرابرروابط میان گروهای مسلمانان داشته است.گاهی انسان به بهانه هایی ازدیگران عیب جویی می کندعیب های کوچک آنان رابزرگ جلوه می دهد.
حسدصفتی است که درزمینه خاص خودنماییبمی کندوعوامل وشرایط خاصی لازم است تااینصفت درانسان ظاهرشودوکارهای وی راجهت دهد:
1.ان که علاوه برانسان حسود،وجودانسان دیگری که موردحسدقرارگیردضروری است.اگرانسان محسودیاموردحسدی نباشد،هیچ گاه زمینه برای تحقق حسادت فراهم نمی شود.
ادامه مطلب
حسدازنتایج کینه وکینه ازآثارغضب است.بنابراین می توان گفت حسداز آثار ونتایج قوه غضب است.حسدعبارتنداز:ازبهره مندی دیگران ناراحت وآرزومندزوال نعمت آنان باشدومعمولابیان کسانی ایجادمی شودکه درمنافع واهداف باهم تصادم وتزاحم داشته باشند.چون اسباب حسدغالبا درچنین فضایی پدید می آیداماکسانی که باهم هیچ گونه رابطه ای نداردوجودحسددرمیان آن ها معنی ندارد از این رو معمولا عالم به عالم حسدمی ورزد ولی نسبت به عالم هیچ حسدی ندارد.
فلاسفه و عرفا حقیقت انسان را نه جسم میدانند و نه جسمانی بلکه قائلند که حقیقت انسان تنها روح او میباشد که جزء عالم عقول و مجردات قرار دارد در حقیقت نظریه فلاسفه درباره انسان از دو بخش عمده تشکیل مییابد:
مسأله نفس از دیدگاه اکثر روانپژوهان شرق و غرب با مسأله روح اشتباه شده و اغلب روح و نفس را در یک سطح قرار داده یا اصلاً تفاوتی در میان آنها گذاشتهاند و یا توجه نداشتهاند آنها را از هم تفکیک نمایند و حتی در بیشتر از کتابهای خود کلمه مشخصی به زبان خود به نام نفس ذکر نکردهاند و بعضی به جای نفسهای اصطلاح جسد اثیری ذکر کردهاند.
روح معانی بسیار گستردهای دارد که اگر دقتی در آن به عمل آید گفته میشود که کلمـﮥ «روح» همانطور که در واژه نامه معرفی شده به معنای مبدأ حیات است که قدرت و شعور از آن ناشی میشود
روح معانی بسیار گستردهای دارد که اگر دقتی در آن به عمل آید متوجه خواهیم شد کلمه «روح» همان طوری که در واژه نامه معرفی شده به معنای مبدأ حیات است که قدرت و شعور از آن ناشی میشود. و جانداران به وسیلهی آن قادر بر احساس و حرکت و آزادی میشوند. و نیز آنچه که به معنای مصطلح آن آمده عبارت از: از جان و روان و وحی و فرشته میباشد و گاهی هم به معنی قرآن آمده
همین نفس که در قرآن بسیار به کرامت و شرافت و احترام از آن یاد شده،چنان مذمّت میگردد که صاحب آن را به خانه ای تشبیه کرده اند که سگ ها در آن بیت اسکان یافته اند..
ادامه مطلب
روح آدمی قابل هرگونه پرورش و تربیت و یا اعزاف و کجروی است، همان طور که در بحث تزکیه نفس گفته میشود هرکس میتواند روح خود را از آلودگیها بر کنار داشته و آن را به سوی مرتبه کمال رهنمون سازد
شبکه اینترنتی دویچه وله فارسی یکشنبه شب در گزارشی نوشت: بر اساس گفته بسیاری از دانشمندان، مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارشی واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود.