نشستن در کنار قبور
رئیس آمرین به معروف در مدینه، به یکی از دانشمندان شیعه شدیداً اعتراض کرد و گفت شما چرا در کنار قبرها مینشینید، با این که چنین کاری حرام است دانشمند شیعی: اگر نشستن در کنار قبرها..
ادامه مطلبرئیس آمرین به معروف در مدینه، به یکی از دانشمندان شیعه شدیداً اعتراض کرد و گفت شما چرا در کنار قبرها مینشینید، با این که چنین کاری حرام است دانشمند شیعی: اگر نشستن در کنار قبرها..
ادامه مطلبما مکرّر شنیدهایم که اسلام تأکید نموده، مهریهٔ زنها را در ازدواج، زیاد قرار ندهید، تا آنجا که پیامبر ـ صلی اللّه علیه و آله ـ فرمود: «شُومُ الْمَرْئَهِ غَلاءُ مَهْرِها «زن بدقدم، زنی است که مهرش سنگین است»...
ادامه مطلبمناظره سخنران شیعی با مستمع معترض مسجد پر از جمعیت بود، یکی از روحانیون دانشمند در شأن امام علی ـ علیه السّلام ـ سخن میگفت در این راستا، این روایت را نقل کرد روزی رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ آب خواست، در آن وقت علی ـ علیه السّلام ـ و فاطمه ـ سلام الله علیها ـ و حسن و حسین ـ علیهما السّلام ـ در محضرش بودند، آب آوردند، پیامبر ـ صلی اللّه علیه و آله ـ ظرف آب را نخست به حسن ـ علیه السّلام ـ سپس به حسین ـ علیه السّلام ـ و بعد به فاطمه ـ سلام الله علیها ـ داد، هر کدام که از آن آب آشامیدند، پیامبر ـ صلی اللّه علیه و آله ـ به او فرمود..
ادامه مطلبدر مناظرهای که بین یکی از علمای شیعه، با رئیس آمرین به معروف حجاز رخ داد، در اینجا به قسمتی از آن توجه کنید.. رئیس: چرا شما کنار قبر رسول خداـ صلّی الله علیه و آله ـ در ضمن اذکار، میگویید «اَلسَّلامُ عَلَیک اَیتُهَا الْمَظْلُومَهُ» «سلام بر تو ای بانوی ستمدیده»، چه کسی به فاطمهـ سلام الله علیها ـ دختر پیامبرـ صلّی الله علیه و آله ـ ستم کرده است؟
ادامه مطلبمرحوم سلطان الواعظین شیرازی در کتاب گرانقدر شب های پیشاور می نویسد.. یکی از دانشمندان اهل سنّت از من پرسید: «آخوند ملا محمد باقر مجلسی اصفهانی، که از علمای بزرگ شماست. در بسیاری از مجلدات «بحارالانوار» نقلیاتی دارد که اصلاً با عقل جور در نمی آید؛ مثلاً از رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ نقل می کند که فرمود..
ادامه مطلبیکی از آیات قرآن، آیه 195 سوره بقره است که به «آیه هلاکت» معروف میباشد، و آن این است.. «وَ اَنْفقُوا فِی سَبِیل اللّهِ وَ لاتُلْقُوا بِاَیدِیکمْ اِلَی التَّهْلُکهِ وَ اَحْسِنُوا اِنَّ اللّهَ یحِبُّ الْمُحْسنینَ «و در راه خدا انفاق کنید، و با دست خود، خود را به هلاکت نیفکنید و نیکوکار باشید، که خداوند نیکوکاران را دوست دارد». اکنون به مناظره زیر در رابطه با آیهٔ فوق که بین شاگرد و استادش رخ داده توجّه کنید..
ادامه مطلببه دستور مامون، مجلسى از فقها و فيلسوفان، فرقه هاى مختلف، در حضور امام رضا عليه السلام تشكيل شد، و خود مامون نيز در مجلس شركت نمود. در اين مجلس ،يكى از علما از امام پرسيد: “مقام امامت براى مدعى آن، از چه راه ثابت مى شود؟”
ادامه مطلبعمر بن عبدالعزيز براي بررسي عملكرد عامل خود در خراسان دستور داد تا علماي خراسان يك نفر را به عنوان نماينده، نزد او حاضر كنند تا حقيقت حال را از او سؤال نمايد. عالم: اي امير! ابتدا دستور بده تا مجلس را خلوت كنند تا عرايضم را به حضور برسانم. عمر بن عبدالعزيز: چرا مجلس را خلوت كنم؟!
ادامه مطلبحمید: ما وقتی که زندگی امام علی ـ علیه السّلام ـ را مشاهده میکنیم، بیشتر ابعاد زندگی او با جنگ و جهاد آمیخته شده است، جنگ او در عصر پیامبر ـ صلی اللّه علیه و آله ـ البتّه به فرمان پیامبر ـ صلی اللّه علیه و آله ـ بود و جنگ با مشرکان بود، و هیچگونه شبههای در شایستگی و لزوم آن جنگها در میان نیست، ولی جنگهای امام علی ـ علیه السّلام ـ در عصر خلافت..
ادامه مطلبدانشمند شیعی: چرا این ساختمانها را ویران میکنید؟ چرا اهانت و بیاحترامی مینمائید؟ وهّابی: آیا شما حضرت علی (ع) را قبول دارید؟ دانشمند شیعی..
ادامه مطلبیکی از علمای برجسته اهل تسنّن، علاّمه و مورّخ بزرگ، عبدالحمیدبن محمدبن حسینبن ابیالحدید مدائنی، معروف به «ابن ابیالحدید» است، که یکی از آثار مهم و معروف او «شرح نهجالبلاغه» میباشد (که اخیراً در بیست جلد چاپ شده است)، او در سال 655 هـ .ق در بغداد درگذشت..
ادامه مطلبدر مجلس باشکوهی که با حضور علمای اهل تسنن و شیعه تشکیل شده بود پس از گفتگوهایی بین آنها، یکی از علمای اهل تسنن از یک عالم شیعی سؤال کرد اکنون اگر بنا باشد، از یکی از پنج مذهب (حنفی، حنبلی، مالکی، شافعی و جعفری) پیروی کنیم، از کدام پیروی کنیم بهتر است...
ادامه مطلباوائل قرن هشتم هجری بود، شاه خدابنده یازدهمین شاه ایلخانیان که پیرو مذهب اهل تسنّن بود، در سال 709 هـ . ق بر اثر مناظرات نیرومند و لطیف علامه حلی (مرجع بزرگ شیعه، متوفّی 726 هـ . ق) رسماً شیعه شد، و مذهب جعفری را به عنوان مذهب رسمی در کشور پهناور ایران، اعلام کرد.
ادامه مطلبيكي از علماي محترم نقل ميكند درمدينه بودم، در مسجد النبي ـ صلّي الله عليه و آله ـ كنار قبر منوّر رسول اكرم ـ صلّي الله عليه و آله ـ ايستاده بودم، در اين اثناء يكي از شيعيان ايراني آمدو ضريح و ديوار مرقد شريف رسول خدا ـ صلّي الله عليه و آله ـ را بوسيد. ناگهان امام جماعت مسجد كه يك دانشمند وهّابي بود، او را ديد، بر سرش فرياد زد..
ادامه مطلبدکتر تیجانی سماوی میگوید: آنگاه که سنّی بودم و تازه به نجف اشرف وارد شده بودم، توسّط دوستم به محضر آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی(ره) راه یافتم، دوستم چیزی دمگوش سید (آیت الله خوئی) گفت، سپس به من اشاره کرد تا در کنار آیت الله خوئی بنشینم، در آنجا نشستم، دوستم اصرار کرد تا نظر خود و مردم تونس را در مورد شیعیان، برای آیت الله خوئی تعریف کنم...
ادامه مطلب