بیماری Copd
Copd بیماری است که در آن جریان هوا بدلیل آمفیزم ، برونشیت مزمن یا هر دو سمدود شده است . انسداد جریان هوا معمولاً پیشرونده و برگشت ناپذیر است و ممکن است با پرحساسیتی راه هوایی نیز توأم باشد .
ادامه مطلبCopd بیماری است که در آن جریان هوا بدلیل آمفیزم ، برونشیت مزمن یا هر دو سمدود شده است . انسداد جریان هوا معمولاً پیشرونده و برگشت ناپذیر است و ممکن است با پرحساسیتی راه هوایی نیز توأم باشد .
ادامه مطلبعوامل شيميايي مورد استفاده در صنعت سبب بوجود آمدن اكثر بيماري ها و مسموميت هاي ناشي از كار مي باشند. براي طبقه بندي بيماري هاي ناشي از عوامل شيميائي روش هاي مختلفي به كار برده شده، ولي ظاهراً بهترين روش طبقه بندي با توجه به راه دخول عوامل شيميائي به بدن مي باشد.
ادامه مطلبدر اين روش درمان، به بدن اجازه داده ميشود تا با اجراي مكانيسم از پايين به بالا، خود را مانند روزي كه متولد شده بازسازي و از همهي بيماريها و نارساييها پاكسازي نمايد. در حالت عادي، مكانيسم بدن از بالا به پايين است.
ادامه مطلباين كلمه از اصطلاح يوناني Autos و به معني خود ريشه گرفته است . در سال 1943 دكتر Kanner اين اختلال را شناسايي نمود و آن را”اتيسم زودرس دوران كودكي “ ناميد.
ادامه مطلباعصاب محيطي كار انتقال پيامهاي عصبي را بين اندامهاي بدن ومراكز عصبي به عهده دارند. در سيستم عصبي محيطي ومركزي عوامل مختلفي مي تواند منجر به اسيب ديدن اعصاب محيطي شود.
ادامه مطلبفعاليت ها و تمرينات جسماني سبب آن مي گردد كه سطوح برخي از هورمون ها در مقايسه با مقادير استراحت افزايش يا كاهش پيدا كنند. اگر چه اهميت فيزيولوژيكي بسياري از اين تغييرات در حال حاضر شناخته نشده
ادامه مطلب
پتانسيل غشايي فيبر ماهيچه بايد بين پتانسيل هاي تعادلي cl- (در غشاء سطحي) و k+ (در غشاء توبولي) متعادل گردد.
از طريق مطالعه ي بزميوتوني بود كه "ليپكي" و "بريانت" توانستند يك نفوذ ناپذيري cl- (ناتراوايي) مشابهي را در ماهيچه هاي بيماران تشخيص دهند كه به خاطر اختلال ژنتيكي مادرزادي ميوتوني بود.
ادامه مطلبکزاز نوعى بيمارى عصبى (نرولوژي) است که با افزايش تون و اسپاسمهاى ماهيچهها مشخص مىشود. اين اسپاسمها گاهى موجب آسيبهاى جدى نظير شکستگى دندهها و مهرهها و خفگى شده و ممکن است با محرکهايى مانند نسيم، حرکت ناگهاني، صدا، نور، سرفه و... بروز نمايند.
ادامه مطلبسکته های مغزی به دو دسته ی: خونریزی داخل ججمه ای (هماتوم اینتراسربرال) و خونریزی زیر عنکبوتیه (هماتوم ساب آراکنوئید) تقسیم می شوند.
ادامه مطلب
با استفاده از راهکارهایی میتوان، تشخیص داد که چه میزان پوستمان چربی تولید میکند.
دکتر صحرایی، متخصص پوست، مو و زیبابی گفت: با استفاده از راهکارهایی میتوان، تشخیص داد که چه میزان پوستمان چربی تولید میکند.
"ویتامین D" اصلیترین و ضروریترین ویتامین برای افراد مبتلا به ام اس است که از حملههای عصبی جلوگیری میکند و آسیبهای این بیمار را کاهش میدهد.
یک متخصص تغذیه گفت: کمبود آهن در دو سال اول زندگی میتواند بر تکامل رشد مغز تاثیر زیادی داشته باشد و لطمات جبران ناپذیری بر روی کودک وارد کند.
غذاهاي سوخته حاوي مادهي سمي خطرناكي هستند كه افراد با خوردن آنها سلامتيشان تهديد ميشود بررسيها نشان مي دهند لفراد بايد غذاها را در مدت زمان خاصي به پخت برسانند و پخت "سريع و تند غذاها" باعث به وجود آمدن مشكلات و درسرهاي زيادي براي افراد ميشود.
کشورهای پیشرفته با ترویج مصرف "پروبیوتیکها" آمار استفاده از آنتی بیوتیکها را کاهش دادهاند.
دبیر اجرایی سمپوزیوم یک روزه اینترونشن در انفارکتوس حاد میوکارد از برگزاری سمینار تخصصی با موضوع درمانهای مداخلهای خبر داد.