جديدترين يافتههاي دانشمندان نشان ميدهد غذاهاي سوخته حاوي "ماده اي سمي" هستند كه باعث رشد "سلولهاي سرطان" در بدن ميشود.
غذاهاي سوخته حاوي مادهي سمي خطرناكي هستند كه افراد با خوردن آنها سلامتيشان تهديد ميشود بررسيها نشان مي دهند لفراد بايد غذاها را در مدت زمان خاصي به پخت برسانند و پخت "سريع و تند غذاها" باعث به وجود آمدن مشكلات و درسرهاي زيادي براي افراد ميشود.
گفتني است "غذا هايي سرخ رنگ" و تيره بر اثر طبخ پيدا كردهاند بسيار خطرناك هستند و بيماريهاي مختلفي را به وجود ميآورند.
مطالعات همچنين نشان ميدهند كه "غذاهاي سوخته" را بلافاصله بايد از محل دور كرد زيرا مواد سمي آن در هوا پخش مي شود و "ريههاي افراد" را با مشكل رو به رو ميكند.
افراد همواره بايد به ياد داشته باشند سبزيجات را هيچوقت به صورت كبابي درست نكنند زيرا ارزش غذايي آنها از بين ميرود و تغييرهاي زيادي در بافت آنها به وجود ميآيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید