ماسك انگور؛ شاداب كننده و تقویت كننده پوست
این ماسك برای هر نوع پوستی مفید می باشد. سعی كنید در روز به مدت 5 الی 10 دقیقه ماسك را روی صورت گذاشته و بعد با آب بشویید. ماسك دارای پروتئین بسیار است و اجزا و مواد آن به صورت زیر است.
ادامه مطلباین ماسك برای هر نوع پوستی مفید می باشد. سعی كنید در روز به مدت 5 الی 10 دقیقه ماسك را روی صورت گذاشته و بعد با آب بشویید. ماسك دارای پروتئین بسیار است و اجزا و مواد آن به صورت زیر است.
ادامه مطلببراى برخوردارى از یك پوست زیبا و سالم به دنبال كرم ها و ماسك هاى مختلف نباشید و پولتان را بیش از این هدر ندهید. به ماسك هاى طبیعى متوسل شوید و كمى رژیم غذایى تان را تغییر بدهید
ادامه مطلبتوجه داشته باشید پوست هندوانه را از قسمت گوشت آن بطور كامل پاك كنید و بشویید و چند تكه كنید. تكه ها را در یخچال بگذارید و در میان روز پوست را از داخل یخچال بردارید و روی صورت بگذارید.
ادامه مطلبماسک ها موادی هستند که معمولاً از محصولات طبیعی تهیه می شوند و برای پاکیزه کردن، خروج مواد زائد از منافذ پوستی، نرم کردن و لطیف کردن پوست ، به کار می روند.
ادامه مطلبمحققان دانشگاه اونتاريو ماده اي در نارنگي کشف کرده اند که مانع بروز چاقي در افراد مي شود.همانطور که مصرف يک سيب در روز بيماري را از شما دور مي کند مصرف يک نارگي در روزهم منافع زيادي براي سلامتي انسان به همراه دارد.
ادامه مطلبليموترش ميوهاي است كاملا سالم و در عين حال مقوي كه ميتواند به تمام بافتهاي عضلاني بدن غذا برساند. ليموترش نور چشم را زياد ميكند، از طاسي سر جلوگيري و موهاي سر را تقويت ميكند.
ادامه مطلبکدو حلوايي گياهي بومي شمال آمريکاست که سرشار از مواد مغذي است؛ در اين مطلب به نقل از «ehow» به بخشي از خواص اين گياه اشاره مي شود.* کاروتينوئيدز موجود در کدو با راديکال هاي آزاد مقابله مي کند ...
ادامه مطلبنام انگليسي آنCantaloupe است كه از نام يك دهكده در ايتاليا به نامCantalup گرفته شده كه در اين محل طالبي براي اول بار در سال 1700 ميلادي كاشت شده است. طالبي متعلق به خانواده خيار و كدو است.
ادامه مطلبتوتها از به ترين ميوه ها هستند که نه تنها طعم بسيار عالي دارند، بلکه حاوي فيتوکميکالها هستند که شگفتي مي آفرينند و موجب به بود و تعديل سلامت ميشوند. توتها داراي فيبر بالا و قند نسبتا پاييني هستند...
ادامه مطلبدر طب چيني اعتقاد بر اين است که سيب حرارت را مي زدايد و اثر خنک کننده در ريه ها دارد. " اسيد ماليک " و" تار تاريک " در سيب سبب مهار رشد باکتري هاي بيماري زا در لوله گوارش مي شود.
ادامه مطلبليمو غني از ويتامين C و انواعي ديگر از آنتي اکسيدانها است که براي سلامتي انسان ضروري ميباشد. ليمو داراي خواص ضد ميکروبي است و از آن براي جلوگيري از رشد و تکثير برخي باکتريها در مواد غذايي استفاده ميشود. در زير به بررسي مهمترين خواص ليمو مي پردازيم:
ادامه مطلبآنچه گفته شد مختصري از فوايد بي شمار خانواده ي ما بود، از دوستان وفادار انسان هستيم . سلامت و جواني را براي شما پايدار مي سازيم ، و از پوست ما اسانسي معطر مي گيرند كه ضد عفوني كننده بوده ، و در ساختن ادوكلن و مرهم هاي ضد زخم به كار مي رود.
ادامه مطلبحضرت محمد (ص) فرموده اند: "هرکس انار بخورد، کينه و دشمني را از خود دور کرده است." انار اولين بار در شرق ايران يافت شد و بعد به هندوستان، آفريقا، چين، اروپا و آمريکا برده شد.
ادامه مطلبمنشا جوز هندي از از شرق اندونزي و شرق هند در جزاير ملوک است و در آن مناطق يکي از پايــــه هاي اقتصاد به شمار مي رود. از جوز هندي در اين مناطق به صورت خشک شده و بيشتر براي چاشني غذا استفاده مي شود.
ادامه مطلبچنانچه برنامه غذايي شامل مقادير کافي توت فرنگي و زغال اخته باشد پيري به تعويق خواهد افتاد و مغز بهتر کار مي کند. به گزارش سلامت نيوز به نقل از سي.بي.اس نيوز، محققان دريافته اند که مصرف مقادير کافي توت فرنگي و زغال اخته موجب کارايي بهتر و سريعتر مغز مي شود .
ادامه مطلب