محققان دانشگاه اونتاريو ماده اي در نارنگي کشف کرده اند که مانع بروز چاقي در افراد مي شود.
همانطور که مصرف يک سيب در روز بيماري را از شما دور مي کند مصرف يک نارگيل در روزهم منافع زيادي براي سلامتي انسان به همراه دارد.محققان دانشگاه اونتاريو در لندن ماده اي در ميوه نارنکي به نام nobiletin ( نوبيلتين) کشف شده که در ازمايش بر روي موشها دريافتند از چاقي پيشگيري و سبب حفاظت بدن در مقابل ديابت نوع دوم مي شود. هم چنين انها دريافتند اين ميوه سبب مقاوم سازي سيستم بدن در مقابل حملات قلبي مي شود.
به گفته محققان اين ماده ماده مانع تشکيل چربي درکبد مي شود، دو سال گذشته نيز محققان موفق به کشف ماده اي به نام naringenin در گريپ فروت شدند با اثر مشابه نوبيلتين در نارنگي شدند.
اما آنچه که اهميت دارد آن است که ماده nobiletin در نارنگي ده برابر naringenin در گريپ فروت در پيشگيري از چاقي کمک مي کند. محققان اميدوارند نتايج آزمايشات انجام شده بر بر موشها در مورد انسانها نيز صدق کند.
به نقل از برنا
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید