افسردگي
افسردگي، مسئله شماره يک سلامتي در دنياست و به قدري توسعه پيدا کرده است که آن را سرما خوردگي اختلالات دماغي ناميده اند.
ادامه مطلبافسردگي، مسئله شماره يک سلامتي در دنياست و به قدري توسعه پيدا کرده است که آن را سرما خوردگي اختلالات دماغي ناميده اند.
ادامه مطلباضطراب متعادل يا نرمال آن است که شدت واکنش با مقدار خطر متناسب باشد و اين خود، مفيد است. زيرا که شخص را وادار مي سازد با موفقيت، خطرات را از خود دفع کند. بنابر اين مقدار متعادل اضطراب براي رشد و تکامل شخصيت لازم است.
ادامه مطلباسترس يا فشار رواني، به هر عاملي دروني يا بيروني گفته مي شود که بر ارگانيسم وارد شده و روان او را تحت تأثير قرار مي دهد، و موجب اختلال، آشفتگي و از بين رفتن تعادل آن مي شود.
ادامه مطلبدوران پيري دوران هجوم بيماري ها و عوارض گوناگون است آنچنان که مي توان گفت سالخوردگي خود آشيانه بسياري از امراض و زمينه هاي نامناسب زندگي و هجوم ابتلاآت گوناگون است،
ادامه مطلبچه بسيار از افراد که به خاطر عجز و ناتواني انجام کاري دچار اين احساس مي شوند. آن کس که مي خواهد در کاري وارد شود ولي نمي تواند، مي خواهد قدرتي را سرکوب کند و از آن عاجز است طبعا دچار اين احساس مي شود.
ادامه مطلبمرحله ي اول رشد هويت فردي در اوايل کودکي اتفاق مي افتد. در اين مرحله، کودک خود را کشف مي کند و از مادر جدا مي سازد. مخالفت هاي کودک با مادر و خودنمايي هاي او، براي همين جداسازي است.
ادامه مطلبراهنمايي كمك مي كند كه فرد خود را بهتر بشناسد استعدادها علايق و مشكلات اجتماعي خود را درك كند. راهنمايي به دانش آموز كمك مي كند تا آگاهي هاي لازم در زمينه فرصت هاي تحصيلي و حرفه اي خود كسب و از آنها استفاده كند.
ادامه مطلباز مسائل مهم و سرنوشت سازي که جوانان را عميقاً تحت تأثير قرار مي دهد، کنکور دانشگاه است. در حقيقت اضطراب ناشي از نتايج کنکور بر فرايند يادگيري آنان نيز تأثير منفي دارد.
ادامه مطلببرخي از حکما، نظير «دکارت»، مهمترين توانايي انسان را «درست راه بردن عقل» مي دانند[1] و منظورشان دقيقا اين است که فرد بتواند آن گونه که «اراده مي کند و خود مي خواهد بيانديشد».
ادامه مطلبعوامل متعددي ميتوانند مانع تمركز حواس باشند. اگر شرايط مكان مطالعه مناسب نباشد، اگر زمان مناسبي را براي مطالعه انتخاب نكردهباشيد، و اگرمطالعه را با هدفمندي و هوشياري شروع نكنيد، به طور حتم تمركز لازم ايجاد نخواهدشد.
ادامه مطلبعدم علاقه نسبت به موضوع مورد مطالعه: از مهمترين عوامل عدم تمركز حواس، آن است كه خواننده نسبت به كتاب يا موضوع مورد مطالعه، علاقه نداشته باشد.
ادامه مطلبخواستن و همّت و اراده، آن قدر مهم است که گفته شده، خواستن، توانستن است، يعني اين که اگر کسي علاقمند به انجام کاري باشد در مقابل سختي ها و مشقت هاي آن مقاومت مي کند،
ادامه مطلباين عامل موجب برانگيختگي و آشوب دروني مي شود كه از لحاظ فيزيولوژيكي 17 تغيير مهم را در عملكرد دستگاه هاي بدن به وجود مي آورد. اين حالت طور مستمر در مغز حالتي تحميلي مانند كودتاي نظامي ايجاد مي كنند.
ادامه مطلبضربالمثل قديمي را شنيدهايد كه: «سنگ بزرگ علامت نزدن است.» تصميم به تغييرات بزرگ اگر چه ميتواند گاهي يك استثنا باشد ولي براي همه امكانپذير نيست. بنا بر اين بايد ملاكهاي پيشرفت با روندي معقول و منطقي تعيين شوند.
ادامه مطلبهنگام مطالعه بايد قوس طبيعي ستون فقرات حفظ شود. مطالعه در حالت خميده به جلو، به ويژه براي يك مدت طولاني، با خطر ايجاد تغيير شكل در ستون فقرات و كمردرد همراه است. نگذاريد خم شدن كمر به شكل عادت درآيد .
ادامه مطلب