اعتياد
تعريف اختلالات مربوط به اعتياد يا مبتني بر كميت، فراواني و يا شدت رفتارهاي مواد جويانه از طرف بيمار ميباشد و يا اينكه اصطلاح ”مصرف غير قانوني مواد“ مبناي تعريف اختلالات مربوط به اعتياد قرار ميگيرد.
ادامه مطلبتعريف اختلالات مربوط به اعتياد يا مبتني بر كميت، فراواني و يا شدت رفتارهاي مواد جويانه از طرف بيمار ميباشد و يا اينكه اصطلاح ”مصرف غير قانوني مواد“ مبناي تعريف اختلالات مربوط به اعتياد قرار ميگيرد.
ادامه مطلباين مواد كند كننده فعاليتهاي سيستم اعصاب مركزي، جزو گروه مواد سستي زا، مسكن درد و شديدا اعتياد آور مي باشند. معمولا ايجاد حالت سرخوشي و نشاط مي كنند. برخي از اين مواد به صورت طبيعي وجود دارند، مانند ترياك كه از بوته خشخاش بدست مي آيد.
ادامه مطلباعتياد يك بيماري زيست شناختي، روانشناختي و اجتماعي است عوامل متعددي در اتيولوژي سوء مصرف و اعتياد موثر هستند كه در تعامل با يكديگر منجر به شروع مصرف و سپس اعتياد مي شوند. عوامل موثر بر فرد، محيط فرد و كليه علل و عوامل درهم بافته اي هستند
ادامه مطلب
اصطلاح ترس از مدرسه به معناي ترس كودك از مدرسه رفتن است.
ترس يا هراس و اضطراب به معني خطر ناگهاني است. ترس متناسب با خطر است و اضطراب به ترس بدون منشأ گفته ميشود. ادامه مطلبوع رابطه والدين با فرزندان در سوق دادن آنها به سوي انحراف ممكن است موثر باشد. سختگيريهاي بيش از حد يا بيقيد و بندي نسبت به فرزندان، بدرفتاريها و تنبيههاي شديد، فقدان محبت از سوي والدين و نداشتن رابطهاي دوستانه توأم با درك فرزندان و روابط نادرست ديگر، همه و همه ميتوانند فرد را به انحراف بكشانند.
ادامه مطلب
یکی از امیال درونی که در وجود زن ها قرار دارد، میل به جلوه گری و خودنمایی است. خداوند حکیم هیچ میل و غریزه ای را عبث و بی جهت در وجود انسان به ودیعه ننهاده است. اگر این میل همانند سایر امیال وجودی انسان مورد استفاده صحیح قرار بگیرد، راهی است نیکو، به طرف کمال و سعادت.
در زندگي اموري وجود دارد که آگاه شدن ديگران از آن مخاطراتي در پي دارد و موجب آسيب رسيدن به زندگي ميشود. در حيات اجتماعي، اموري از زندگي آشکار است و در ديد ديگران قرار دارد. اين بخش را ميتوان قلمرو عمومي و مشترک زندگي ناميد.
ابتدا بايد بدانيم که وسواس تعاريف گوناگوني دارد. وسواس ، شيطان و نيز هر گفته وسوسه آميزي را ميگويند. قرآن کريم ميفرمايد: از شر وسوسهگر نهان. وسواس در علم امروز و حتي نزد پيشينيان ، نوعي بيماري شناخته شده است. اين بيماري ، بهداشت رواني فرد و جامعه را به خطر ميافکند و سلامت جسم و جان آدميان را تهديد ميکند.
در طول زندگي حتما با افرادي برخورد كرده ايد كه بسيار گوشه گيرند و ارتباط کمي با ديگران دارند. به اين افراد مردم گريز گفته ميشود.
اضطراب مجموعهاي از علائم ناخوشايند است که همه ما آن را تجربه کردهايم. اين احساس ناخوشايند که شامل مجموعهاي از علائم مثل دلشوره، بيقراري، به هم خوردن تمرکز ذهني، بيخوابي، تپش قلب و عرق کردن است در مواجهه با خطرات و موقعيت هاي آسيب رسان
کمتر پيش مي آيد که رفتارها و حساسيت هاي افراد در زندگي روزمره را بيماري بدانيم. اما زماني كه اين حساسيت ها زندگي فردي و اجتماعي افراد را مختل مي سازد آدمي را وامي دارد كه در حل آن كوشا باشد.
هنگامي كه شما براي پاك كردن اشك هايتان به بيش از يك دستمال كاغذي احتياج پيدا مي كنيد چه اتفاقي در زندگي تان روي داده است؟
اگر به فکر دنيايي عاري از استرس هستيد، بهتر است اين فکر را از سرتان بيرون کنيد، چون غيرممکن است.
اگر مايل ايد استرس را از زندگي خودتان کاملا حذف کنيد، باز هم چندان ميسر نيست و بهترين راه، کاهش استرس و داشتن برخوردي مناسب با آن است.
بسياري از محققان و متخصصان، ريشه ي اصلي کمرويي را در ترس يا اضطراب اجتماعي ( SOCIAL ANXIETY) مي دانند. بنابراين لازم است اشاره ي مختصري به اضطراب و اضطراب اجتماعي داشته باشيم.
سالها آثار رنگها بر روي بدن، روحيات و طرز تفکر انسان توسط دانشمندان مورد مطالعه قرار گرفته است. دوست داشتن يک رنگ توسط انسان ناشي از احساسي است که آن رنگ به خصوص در او ايجاد ميکند.