آب آشاميدني و بهداشت آن
آب زياد سرد اثرات بدي بر دستگاه گوارش انسان مي گذارد و آب با درجه حرارت زياد، حالت بي مزگي دارد و گوارا نيست مناسب ترين درجه حرارت براي آب بين 12 - 8 درجه سانتي گراد مي باشد.
ادامه مطلبآب زياد سرد اثرات بدي بر دستگاه گوارش انسان مي گذارد و آب با درجه حرارت زياد، حالت بي مزگي دارد و گوارا نيست مناسب ترين درجه حرارت براي آب بين 12 - 8 درجه سانتي گراد مي باشد.
ادامه مطلببسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه كنید كه سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.
ادامه مطلبسالمندی با تغییراتی در توان فرد و حواس او همراه است. کاهش قدرت و توانایی، اختلال در سیستم ایمنی بدن و اختلال در عملکرد ارگان ها از تغییرات دوران سالمندی است
ادامه مطلببعضی ها فکر می کنند زیاد پول خرج کردن یک نوع هنر است و با این کار، دست ودل باز به حساب می آیند. اما این روزها، خبره ترین اقتصاددانان دنیا می گویند باید با صرف کمترین هزینه، بهترین ها را برای خود انتخاب کرد و خرید؛
ادامه مطلببه ما مواد ازته نيز مي گويند چون شبه فلز ازت كه در هوا به صورت آلبومين نيز يكي ديگر از القاب ما است و چون كليه ها خراب شوند و نتوانند ادرار را صاف نمايند مقداري آلبومين رد شده و با پيشاب خارج مي شود...
ادامه مطلبايرج خسرونيا رييس جامعه پزشکان متخصص داخلي در گفتوگو با برنا اظهار داشت: مصرف فستفودها، غذاهاي چرب و آماده، رژيم هاي غذايي غلط و خوردن داروهاي خودسرانه سبب بروز بيماري کبد چرب، خصوصا در ميان قشر جوان ميشود.
ادامه مطلبدکتر فريد صابري متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت : قارچ پروتئين ضروري بدن را تامين نمي کند و از نظر داشتن ويتامين نيز بسيار فقير است.
ادامه مطلبدر دنياي پرمشغله امروز زنان با وظايف چندگانه همسري، مادري و كارمندي كه بر عهده دارند اغلب بسيار گرفتار هستند تا جايي كه حتي اين وظايف ممكن است آن ها را سردرگم و ذهنشان را آشفته كند.
ادامه مطلببيشتر افراد فکر مي کنند، همه ميوه ها و سبزي هاي خام، محتوي مواد مغذي بيشتري است اما نتيجه يک مطالعه نشان داد هويج پخته شده ، آنتي اکسيدان هاي بيشتري از هويج خام دارد.
ادامه مطلبآشاميدني ها از خواص ويژه اي برخوردار بوده و تأثير خاصي بر روي كليه سيستم بدن مي گذارند.همانگونه كه انتخاب يك نوشيدني به جا و مغذي ، تأثير مطلوبي در بهبود سلامت شخص دارد، عدم توجه در انتخاب آن زيان هاي فراواني را در بر خواهد داشت.
ادامه مطلببر نوشيدني هاي گازدار در جوامع امروز به عنوان يکي از پرمصرف ترين نوشيدني ها هستند و هر روز شکلي جديد از آنها توليد و روانه بازار مي شود. درواقع يک نوشيدني گازدار در مقايسه با نمونه بدون گاز (FLAT) همان نوشيدني هيچ تفاوتي از نظر ارزش غذايي ندارد.
ادامه مطلبرژيم غذايي با کالري منفي(Negative Calorie Diets) يا به عبارت ديگر رژيم حاوي مواد غذايي چربي سوز همواره مورد توجه و صحبت در محافل عمومي، مجلات و سايت هاي مختلف است. هدف از اين مقاله بيان واقعيت علمي و چگونگي اثربخشي اين رژيم ها و مواد غذايي معروف به چربي سوز در کاهش وزن مي باشد.
ادامه مطلبامام صادق (ع) : آنچه از زمين بيرون مي آيد و خوردن آن بر انسان روا و حلال است سه گونه خوراکي است: گونه ي اول دانه هاي گياهي از گندم، جو، برنج، نخود و کنجد و ديگر دانه هاي روغني و ساير دانه ها را شامل مي شود. هر دانه اي که بتواند خوراک انسان شود و به او نيرو بخشد، خوردنش حلال است...
ادامه مطلباگر کاهش وزن شما بيش از حد است، در معرض کمبود مواد مغذي مي باشيد و اين خود دليلي است براي ابتلا به کم خوني ، پوکي استخوان ، بيماري هاي پوستي، ضعف عضلاني، پريشاني، اضطراب، تنبلي و بالاخره خستگي بيش از حد.
ادامه مطلببسياري از دانش آموزان روزهاي پيش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه مي پردازند و تصور ميکنند که غذا و استراحت مانع مطالعه مي شود، در صورتي که با تغذيه صحيح مي توان بازده فکري را افزايش داد.
ادامه مطلب