در چای پس از غذا "آبلیمو" بریزید
یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف آب جوش و مواد اسیدی مانند "سرکه" و آبلیمو بعد از هر "وعده غذایی" می تواند چربی های موجود در غذا را از بین ببرد و باعث لاغری در شما شود.
یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف آب جوش و مواد اسیدی مانند "سرکه" و آبلیمو بعد از هر "وعده غذایی" می تواند چربی های موجود در غذا را از بین ببرد و باعث لاغری در شما شود.
مواد غذایی تأثیر زیادی روی سلامت و آرامش تکتک ما دارد. برای همین توصیه میکنیم از این به بعد زمانی که یک درد ناگهانی به سراغتان میآید بیخیال مسکن و آرامبخش شوید و یک فنجان چای، یک عدد هویج یا یک تکه شکلات میل کنید.
در خبری مهیج برای دوستداران شیرینی، محققان آلمانی موفق به تولید نوعی شیرینی بدون قند شدهاند که میزان باکتریهای حفرهزا را در دندان کاهش میدهد.
اکثر افراد در روزهای تعطیل تمایل به پرخوری دارند و همچنین به دلیل مشغلههای جانبی فرصت نمیکنند همیشه مواد خوراکی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان اظهار کردند: افرادی که از خوردن شکلات برای افزایش وزن اجتناب میکنند، باید از فواید سلامتی آن هم آگاه باشند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان هندی با اشاره به یافتههای حاصل از تحقیقات انجام شده در این زمینه اظهار کردند: خوردن غذاهای دریایی بویژه ماهی برای سلامتی افراد مفید است، زیرا این ماده غذایی منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3، مواد معدنی و ویتامینهاست.
یک متخصص تغذیه و رژیمهای درمانی، عنوان کرد: خوردن غذا به طور نامنظم، استفاده از مواد غذایی محرک مانند ترشی، قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه را عامل موثر در ایجاد زخم معده عنوان کرد.
امگا ۳ ها جزو چربیهایی هستند که هم برای بدن مفیدند و هم ضروری هستند. با ما باشید تا به ده سۆال رایج در خصوص امگا ۳ ها پاسخ دهیم.
مصرف نانی که قهوهای رنگ و برشته است میتواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند.
سیمین عسگری، متخصص تغذیه گفت: مشکل اصلی نانهای مصرفی ما که معمولا به صورت سنتی در تنور تهیه میشود بدلیل حرارت بالای آن منجر به سوختگی و سمی شدن نانها خواهد شد.
تمام پنيرها از "شير گاو" تهيه ميشوند اما امروزه پنيرهاي طعمدار جديدي در فروشگاهها و مغازه به فروش ميرسند كه طعمهاي متفاوتي دارند.
افت قند خون در بدن مشکلاتی را بههمراه میآورد که گاهی از کنار آن به سادگی عبور میکنیم.
روغن زیتون از روغنهای مفیدی است که برای پخت و پز بسیار مطلوب است اما گاهی زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد مشکلات زیادی می شود.
بر طبق بررسیها کمبود طولانی مدت ویتامین B۱۲، میتواند خطرآسیب دستگاه عصبی را افزایش داده که در مواردی این آسیب جبران ناپذیر خواهد بود.
تخم مرغ کیفیت کامل غذایی را داراست در واقع ما با دریافت تنها تخم مرغ تمام نیاز پروتئینی بدنمان را میتوانیم تأمین کنیم.