به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان هندی با اشاره به یافتههای حاصل از تحقیقات انجام شده در این زمینه اظهار کردند: خوردن غذاهای دریایی بویژه ماهی برای سلامتی افراد مفید است، زیرا این ماده غذایی منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3، مواد معدنی و ویتامینهاست.
پژوهشهای اخیر نشان داده است وجود غذاهای دریایی در رژیم غذایی هفتگی ممکن است احتمال خطر ابتلا به حمله قلبی را کاهش دهد و به پایین آوردن میزان کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند.
همچنین ماهی به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر کمک میکند. از دیگر فواید آن کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از ابتلا به آرتریت روماتوئید است.
بر اساس نتایج این تحقیق، غذاهای دریایی به لحاظ دارا بودن مواد معدنی مانند روی، ید و سلنیوم به رشد بدن و سوختوساز آن کمک کرده و از ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان جلوگیری میکنند.
ویتامینهای موجود در غذاهای دریایی نیز به سالم نگه داشتن پوست، بینایی و تقویت استخوان و دندان کمک میکنند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید