هشت توصیه برای خرید چکمه
چکمه در میان خانمها طرفداران زیادی دارد. این کلمه یک کلمه ترکی است که وارد فارسی شده اما این روزها معادل انگلیسی آن، بوت (boot)، خیلی شنیده میشود. بههرحال، چه میخواهید چکمه بخرید چه بوت، این ۸ توصیه را در نظر داشته باشید:
۱) قبل از خرید با خودتان فکر کنید که چکمه را برای چه منظوری میخواهید و به چه تناوبی از آن استفاده میکنید؟ برای پیادهروی روزانه میخواهید یا برای مهمانی؟ آیا نوع پاشنهدار را میپسندید یا بی پاشنه؟
۲) قبل از اینکه وارد مغازه شوید، حتماً حسابی پیادهروی کنید. ترجیحاً بعدازظهر یا شب به خرید بروید تا در انتخاب سایز مناسب اشتباه نکنید.
۳) هنگام امتحان کردن چکمه، همان نوع جورابی را به پا کنید که اغلب از آن استفاده میکنید. اگر به استفاده از جورابهای پشمی و ضخیم عادت دارید، حتماً چکمه را یک سایز بزرگتر انتخاب کنید.
۴) اصراری نداشته باشید که سایز چکمه، همان سایز معمول کفشتان باشد. چکمههایی که مخصوص پیاده روی هستند، با چکمههای مهمانی و پاشنهدار تفاوت سایز دارند. این تفاوت ممکن است از یک مارک به مارک دیگر هم وجود داشته باشد. درباره سایز وسواس نداشته باشید و بهراحتی و نرمی چکمه دقت کنید.
۵) قسمت جلویی پایتان باید داخل چکمه کاملاً راحت باشد. کمترین اختلاف سایز در این ناحیه باعث میشود انگشتانتان تاول بزند.
۶) وقتی چکمه را پوشیدید، بدون اینکه آن را کیپ کنید یا ببندید، پنجه خود را تا آنجا که میشود به سمت جلو فشار دهید. اگر در این حالت بهاندازه یک انگشت، بین پشت پا و پاشنه کفش فاصله وجود داشته باشد یعنی اینکه احتمالاً سایز مناسب را پیدا کردهاید.
۷) چکمهها را در صورت امکان در سراشیبی امتحان کنید. روی نوک چکمه بایستید و مطمئن شوید که پایتان در داخل چکمهها سر نمیخورد. آیا با پاشنههای آن راحت هستید؟ آیا تسلط کافی روی آن دارید؟ پایتان پیچ نمیخورد؟ پاهایتان را محکم به زمین فشار بدهید و ببینید که آیا پنجه پایتان دچار گرفتگی نمیشود و گیر نمیکند؟ اگر چنین باشد، احتمالاً در بلندمدت به گرفتگی پنجه پا دچار میشوید.
۸) اگر بهطور معمول از کفیهای طبی استفاده میکنید، حتماً آنها را هنگام خرید همراه داشته باشید و چکمه را با آن امتحان کنید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید