نماز صبح مانع از سرطان ميشود
بر اساس تعدادي از پژوهشهاي علمي انجام شده در مركز پژوهشهاي ملي قاهره، خواندن نماز صبح در زمان مقرر خود، موجب فعال شدن كار سلولهاي بدن و جلوگيري از ابتلا به تومورهاي سرطاني ميشود.
ادامه مطلببر اساس تعدادي از پژوهشهاي علمي انجام شده در مركز پژوهشهاي ملي قاهره، خواندن نماز صبح در زمان مقرر خود، موجب فعال شدن كار سلولهاي بدن و جلوگيري از ابتلا به تومورهاي سرطاني ميشود.
ادامه مطلب
امروزه روشن شده است كه "اميد به بهبودي" چه در مورد بيماري هاي جسمي و چه رواني، مي تواند نقشي حتي موثرتر از درمان هاي ارائه شده توسط پزشكان، ايفا كند. چرا كه ديده شده است در مواردي پزشك، در تجويز دارو به بيمار خود، دچار اشتباه گرديده است، اما بيمار به شكل غير منتظره اي بهبود يافته، زيرا نسبت به بهبودي خود، اميد كامل داشته است!
"نماز به عنوان يك واكسن قدرتمند در ايمني بخشي در مقابل استرس ها و ناملايمات زندگي و ايجاد احساس امنيت رواني در اشخاص و مهم تر اينکه با ايجاد ثبات در شخصيت و برقرار كردن تعادل رواني، مي تواند اثر شگرفي بر همه مشكلات جسمي، كه به شدت تحت تاثيرات رواني هستند بگذارد.
بدين ترتيب اقامه كننده حقيقي نماز، با برخورداري از حضور قلب در عبادت هاي يوميه خويش، در واقع "تمركز حواس" را بارها و بارها در طول يك شبانه روز، تمرين مي كند و اين صفت حسنه را در وجود خود، ملكه مي سازد تا با بهره بردن از آن در همه عرصه هاي زندگي، موفقيت را در همه ابعاد ممكن نصيب خويش سازد.
ادامه مطلبشخص نمازگزار به جاي اطمينان صرف به پزشك، به وسيله نماز خود به رحمت خداوند اطمينان پيدا مي كند و ايمان دارد كه اگر خدا بخواهد، ابزار مادي در درمان او موثر خواهند بود و با اين اميدواري، "اميد به بهبودي" را در مؤثرين شكل خود، به كار مي اندازد و از آن در پيشرفت درمان هاي پزشكي مربوط به بيماري خود، بهره مي برد. البته از ابعاد ديگري نيز مي توان، از تاثير نماز بر بهبود بيماري ها سخن گفت.
ادامه مطلب" اختلالات تجزيه اي و تبديلي" كه براي سهولت بيان در اين مقاله(1) مانند منابع قديمي تر علمي، با اصطلاح كلي "هيستري"(hysteria) خوانده مي شوند، دلالت بر طيف گسترده اي از انواع بيماري هاي جسمي و رواني دارد كه در ارتباط با مفهوم "تلقين" هستند.
ادامه مطلبهر چه براى نماز گفته و نوشته شود حق آن ادا نمىشود و چگونه ممكن است عمودِ دين و پرچم اسلام و يادگار اديان و انبيا و محور قبولِ همه اعمال در چند جمله بيان شود؟نماز، برنامه هر صبح و شام است بهنگام صبح اولين كلامِ واجب نماز و بهنگام شام آخرين واجب، نماز است.
ادامه مطلب
امام صادق(ع) فرموده اند:
" نمازی كه از ترس جهنم خوانده شود، نماز بردگان است. نمازی كه به شوق بهشت خوانده شود، نماز تاجران است. اما نماز اولیاء الهی نمازی است كه با عشق به خدا اقامه می شود."
به علت پراكنده بودن عوامل عفونی متعدد در محیط اطراف و هوای تنفسی انسان ، و با توجه به این كه استنشاق میكروب از طریق بینی روش عمده انتقال این عفونت هاست
ادامه مطلب“ خود شكوفائي ” ( self – actualization) در مفهوم عمده و كلاسيك خود ، نخستين بار توسط “ كورت گلداشتاين ” ( روانپزشك آلماني 1965 ـ 1878 ) مورد بحث و بررسي قرار گرفت ، او خود شكوفائي را به صورت توانائي نيرومند ذاتي موجود در هر فرد ، كه موجب شكوفا شدن استعدادهاي مثبت او مي گردد ، تعريف نمود
ادامه مطلب