فلسفه تخییر نماز کامل در چهار مکان مقدس
نماز در این چهار مکان به سبب شرافت و عظمت این مکان ها دارای ثواب بیشتری است...
ادامه مطلبنماز در این چهار مکان به سبب شرافت و عظمت این مکان ها دارای ثواب بیشتری است...
ادامه مطلبمرحوم سید بن طاووس در کتاب فلاح السّائل آورده است ...
ادامه مطلبآیت الله بهجت(قدس سره) مرتبطین خود را به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه می کردند...
ادامه مطلباهل سنت در مساجدشان ابتدا افطار میکنند سپس نماز میخوانند اما در مساجد ما این مساله بالعکس است. آیا بهتر نبود که ما هم چنین میکردیم و با آرامش بیشتری نماز میخواندیم؟
ادامه مطلبنماز یه عبادت تخشعیه، یه عبادت تذللیه، مثل حج یه عبادت حرکتی نیست. کاملا هم از ریخت و شمایل نماز این معلومه...
ادامه مطلبراستی چرا در میان نوجوانان و جوانان، برخی آنچنان که باید، به نماز اهمیت نمیدهند و یا اینکه چرا بعضی از آنان ارتباط چندانی با نماز ندارند و یا عدهای از نوجوانان و جوانان در حالی که از خانواده مذهبی و مسلمان هستند نماز نمیخوانند؟
ادامه مطلبدر سخنان بنیانگذار اسلام، نماز ستون دین، پرچم و آرم اسلام، سیمای مکتب، نور و معراج مؤمن، وسیله سنجش اَعمال و کلید بهشت، تشبیه گردیده است. در بیان امام صادق (ع) برترین چیزها شناختهشده است. فرمود «ما أَعْلَمُ شَیئاً بَعْدَ الْمَعرِفَةِ أَفضَلَ مِنْ هذه الصّلوةِ»؛ بعد از شناختن خدا چیزی را برتر از نماز نمیشناسم.» در آخرین لحظات شهادت خود به خویشان فرمود: «اِنَّ شَفاعَتَنا لا تَنال مُستَخِفّا بِالصَّلوةِ.؛ همانا شفاعت ما به کسی که نماز را سَبُک شمارد نمیرسد.»
ادامه مطلبسجده بهترین و نزدیکترین حالتی است که بنده به پروردگارش نزدیک میشود...
ادامه مطلبافزایش فشار خون یكی از شایع ترین دلایل مراجعه به پزشك در سرتاسر دنیاست. به علت عوارض خطرناك و متعددی كه این بیماری برای بسیاری از اعضای بدن از جمله قلب، مغز، كلیه و چشم و .. دارد، سعی و اهتمام فراوانی در دانش پزشكی برای پیشگیری و كنترل این بیماری وجود دارد...
ادامه مطلببرای نماز خوندنمون / باید بگیریم وضو / اول باید نیت کنیم / برای اَمری نیکو
ادامه مطلبقرآن میگوید: «فَاذْکُرُونی أَذْکُرْکُمْ» (بقره/152) یاد من باشید، من هم یاد شما هستم...
ادامه مطلبپیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «جبرئیل به طور مرتب و مداوم مرا سفارش به شب زنده داری می کردند، طوری که من گمان کردم که خوبان امت من هرگز نخواهند خوابید».( بحارالانوار، ج 84)
ادامه مطلبحضرت علی (ع) نیز در سخنانی که پیرامون حکمتهای احکام فرمودهاند، برجستهترین فلسفه نماز را کِبر زُدایی میداند، و میفرماید: «وَالصَّلوةَ تَنْزِیهاً عَن ِالْکِبْرِ» خداوند حکیم نماز را برای پاک سازی انسان از بیماری کبر و خود برتر بینی مقرّرفرموده است.
ادامه مطلبدر قرآن فقط به اصول کلی اشاره شده است. مثلا قرآن بصورت قانون کلی می فرماید: اقم الصلاه یا کتب علیکم الصیام . نماز بخوانید و روزه بگیرید. اما اینکه نماز را با چه وضعیتی و کیفیتی بخوانیم ، دیگر در قرآن نیامده . اینکه در هر وقت نماز چند رکعت باشد؛ و کیفیت خواندن نماز چگونه باشد این وظیفه پیامبر است. پیامبر موظف است نحوه نماز خواندن و تعداد رکعات هر وعده را مشخص کند...
ادامه مطلب