زیادهروی در مصرف جگر، سلامت کبد را تهدید میکند
عدهای جگر را به دلیل داشتن ویتامین A بالا به طور مرتب مصرف میکنند که افزایش تدریجی مصرف ویتامین Aموجب آسیب به کبد میشود.
عدهای جگر را به دلیل داشتن ویتامین A بالا به طور مرتب مصرف میکنند که افزایش تدریجی مصرف ویتامین Aموجب آسیب به کبد میشود.
مصرف ادويه ها از افزايش ميزان انسولين و تري گليسيريد بعد از صرف غذا پيشگيري به عمل ميآورد.معمولاً اکثر افراد، غذاهاي ادويه دار را دوست دارند و از ادويه ها در تهيه ي غذاهاي خود استفاده ميکنند.اما اگر از آن دسته افرادي هستيد که ميانه ي خوبي با اين دنياي رنگارنگ و متنوع نداريد توصيه ميکنيم در رويه ي خود تجديد نظري کرده و ادويه ها را دريابيد.
غذا همانطور که سلامت انسان را تضمین می کند می تواند یکی از بزرگترین دشمنان انسان هم باشد. عادت های بد غذایی هر کدام به نوعی جان انسان را به خطر می اندازند.
ويتامينها به موادي گفته ميشود که وجودشان براي عملکرد بدن ما ضروري است. اين مواد ضروري را با عنوانهاي ويتامين A B C D E : و ... ميشناسيم
زرد چوبه خواص ضد سرطاني دارد، فلفل سياه براي دستگاه گوارش مفيد است، فلفل قرمز دردها را تسکين ميدهد، زعفران براي مغز مفيد است و...دنياي ادويه ها دنيای شگفت انگيزي است. نتايج مطالعات گوناگون حاکي از آن است که ادويه ها براي سلامتی بدن مفيد هستند: زرد چوبه خواص ضد سرطاني دارد، فلفل سياه برای دستگاه گوارش مفيد است، فلفل قرمز دردها را تسکين ميدهد، زعفران براي مغز مفيد است و...
ادامه مطلب
اگر غذاي مصرفي شما ميتواند فاسد شود آن غذا براي شما خوب است اما اگر غذايتان فاسد نشدني است و ماندگاري طولاني داشته باشد، آن غذا براي شما بد است. زماني منظور از مزه ي ميوه و پنير، مزه ي واقعي آنها بود.
شيره ميوه من مسهلي است بسيار قوي ، كه معمولا آن را با شربت قند مصرف مي كنند. براي به دست آوردن اين شيره ميوه هاي تازه را 3 تا 4 روز پس از چيدن مي گذارند تا تخمير شود. بعد آن ها را له كرده از الك يا پارچه اي مي گذرانند تا كمي از مواد رنگي آن گرفته شود، و شيره اي به رنگ سبز مايل به بنفش در آيد. مقدار خوراك اين شيره پنج گرم بوده ، و در صنعت داروسازي شربتي از آن مي سازند و به نام شربت ((نوپرن)) معروف بوده ، و مقدار خوراك آن ده تا پنجاه گرم در 24 ساعت براي اشخاص بالغ است . مقدار خوراك اين شربت براي اطفال دو گرم در ضرب در سن آنها است ، ميوه من در جميع احوال داراي خواص برگ من است كه شرح آن داده خواهد شد.
نتایج پژوهش ها نشان می دهد که بیشتر "ویتامین ها" و مواد معدنی زمانی که با هم مصرف می شوند تاثیر یکدیگر را تکمیل می کنند در واقع اگر به سالاد هایتان میوه هايي مانند "تمشک" و "گلابی" اضافه کنید در این صورت سالادی با بیشترین میزان ویتامین و فیبر میل کرده اید.
گروهی از مواد غذایی خاصیت سیرکنندگی دارند؛ یعنی در عین اینکه "معده خالی" است و هنوز ظرفیت ورود غذا را دارد، با خوردن آنها میتوان احساس سیری کرد و این باعث لاغر شدن میشود. در ادامه 5 ماده غذایی با این ویژگی را معرفی میکنیم.
لبخند زیبا در چهره هر فردی امری مهم به حساب میآید از این رو برای سفید ماندن دندانها میتوان از راهکارهایی ارائه شده استفاده کرد.
سیمین عسگری متخصص تغذیه گفت: لبخند زیبا و دندانهای سفید در چهره هر فردی امری مهم به حساب می آید از این رو برای سفید ماندن دندانها میتوان از راهکارهایی اشاره شده استفاده کرد.
نمک باعث بالا رفتن فشار خون میشود. غیر از این نمک زیاد باعث نوشیدن آب بیشتر، نفخ و آسیب به معده میشود، اما مهمتر از همه، آسیب به کلیهها در اثر دریافت بیش از حد نمک است
مسعود مظهری متخصص تغذیه افزود: دیابت وابسته به انسولین به "دیابت نوع یک" معروف است که در کودکی و نوجوانی فرد مبتلا میشود ساعات غذا خوردن این بیماران باید دقیقتر و منظمتر از بقیه باشد و چون این افراد چاق نیستند به میزان 10 درصد زیر نیازشان کالری در رژیم غذایی توسط پزشک قرار داده میشود و میزان "مواد نشاستهای" با مقدار انسولین تزریق شده ارتباط مستقیم دارد.
تحقیقات جدید دانشمندان در خصوص بهره گیری از خواص مختلف ضد سرطانی و آنتی اکسیدانهای موجود در مواد غذایی نشان میدهد که افراد باید در حین طبخ غذا دقت و توجه بیشتری به استفاده درست از مواد غذایی و نحوه استفاده از آنها داشته باشند.
دانشمندان با انجام آزمایش هايی روی 2500 داوطلب دریافتند افرادی که از کودکی هرچند وقت یک بار موادی نظیر شکلات و "پاستيل" مصرف میکنند سطح متابولیسم بدنشان بالاتر است و "سوخت و ساز" بیشتری در بدن خود دارند.