تا دلت نرفته، برگرد!
گاهي وقتها دست خودت نيست؛ بدون اينكه بخواهي قهر ميكني، بدون اينكه فكر كني قهر ميكني، اگر چيزي دلخواهت نباشد قهر ميكني و اين قدر اين كار را ادامه ميدهي تا درونت آرام شود.
ادامه مطلبگاهي وقتها دست خودت نيست؛ بدون اينكه بخواهي قهر ميكني، بدون اينكه فكر كني قهر ميكني، اگر چيزي دلخواهت نباشد قهر ميكني و اين قدر اين كار را ادامه ميدهي تا درونت آرام شود.
ادامه مطلب
اگر دين اعضاي خانواده با هم يکي نباشد چگونه ميتوانند در کنار هم زندگي کنند؟
اختلافات عقيدتي، ديني، فرهنگي، سياسي و ... خانواده را چگونه بايد حل و فصل کرد و چنانچه به راه حلي دست پيدا نکرديم چه بايد کرد؟
خانواده پوياترين نظام اجتماعي است که براي خود قواعد، اجزا و ساختاري دارد و در بين تمامي تاسيسات اجتماعي از نقش و اهميت خاصي برخوردار است. ارکان اصلي خانواده عبارتند از: رابطه پدر با خود و با مادر و رابطه مادر با خود و با پدر.
ادامه مطلببرنامهريزي يكي از شاخصههاي موفقيت در هر زمينهاي است، شايد براي همين ميگويند هيچ موفقيتي اتفاقي نيست چرا كه براي آن برنامهريزي شده و بيحساب و كتاب نبوده است. زندگي مشترك نيز براي آنكه به موفقيت و خوشبختي منتهي شود بايد با برنامهريزي پيش رود.
ادامه مطلب
مراقب باشيد در حضور همسرتان از دست پخت خانم ديگري كه حتي ميتواند مادر يا خواهرتان باشد تعريف نكنيد. اگر هم چنين كاري ميكنيد، بايد بلافاصله از او نيز به نوعي تعريف و قدرداني كنيد تا خيالش راحت شود كه شما قدر او را ميدانيد.
اين موضوع ممكن است براي برخي از آقايان خندهدار به نظر برسد، اما واقعيت اين است كه خانمها بسيار عاطفيتر از مردان هستند و دوست دارند همواره در زندگي همسرشان اولويت اول باشند.
چه من و شما بخواهيم و چه نخواهيم، بسياري از ما و همسرانمان بايد سرکار برويم. کاري که گاهي اوقات ممکن است خيلي دوستش نداشته باشيم. گاهي اوقات هم پيش مي آيد که شغل همسرمان را دوست نداشته باشيم. چه مي شود کرد که بيشتر ما مجبوربيم با وجود همه مشکلات به کارمان ادامه دهيم
ادامه مطلببسياري از جوان ها رسيدن به سن خاص ويا دارا بودن شرايط متعارف مادي را، براي ازدواج كافي مي دانند، در حالي كه در كنار رشد جسمي، رسيدن به رشداجتماعي، اخلاقي و عاطفي از شروط لازم براي ازدواج است كه به آن اشاره مي كنيم:
ادامه مطلب
سَيَأتي زَمانٌ عَلي اُمَّتي يأکُلُونَ شَيئاً اسمُهُ البَنجِ، اَنَا بَريءُ مِنهُم وَ هُم بَريئُونَ مِني.[1]
زماني ميآيد که امت من چيزي به نام آن بنگ و حشيش مصرف ميکنند. من به خاطر اين عملشان از آنها بيزارم و آنها نيز از من دورند.
صـرفا بـاید عاشق شوید و عاشق بـمانید. تنها چیزی که می تواند زندگی مشترک را از خطر نـابودی نجات دهد، همین است:
تجدید احساسات عاشقانه
ادامه مطلب
بي شک خانواده امروز ايراني با خانواده متعادلي که بايد سنگ بناي يک جامعه سالم باشد، فاصله زيادي دارد. در گذشته بعضي سنتهاي غلط مانند بيعدالتي و ستم در حق زنان به خانوادهايراني آسيب ميرساند و امروزه، آموزههاي مدرن مانند انکار تفاوتهاي جنسيتي، درهم¬آميختگي نقشها، فردگرايي و اصالت لذتهاي دنيايي، سلامت و ثبات و حتي کيان خانواده ايراني را به خطر انداخته و آسيبهاي جدي اجتماعي به بار آورده است.
ادامه مطلببرقراری ارتباط جزئی از زندگی روزمره است و همه ما دائما در حال تکرار این امر هستیم، اما دلیل اینکه نمی توانیم به طور مناسب با شوهر خود ارتباط برقرار کنیم چیست؟ شاید در آغاز زندگی مشترک همه چیز بر وفق مراد پیش رود، اما اگر شما قادر به برقراری ارتباط مؤثر نباشید، چیزی نخواهد گذشت که تعادل زندگی از بین میرود.
ادامه مطلببراي همه ما پيش آمده كه احساس كنيم با وجود تلاشي كه ميكنيم، نميتوانيم بهره كافي را از تلاش خود ببريم و متأسفانه با شكست مواجه ميشويم و آن را به حساب بدشانسي و كماقبالي خود ميگذاريم. ولي آيا واقعا ما بدشانسيم و اصولا چنين تعبيري درست است؟
ادامه مطلببه واقع احترام متقابل، اكسيري است كه زندگي خانوادگي را به كانون سعادت و كاميابي مبدل مي سازد.اگر ارتباط همسران و رفتار و گفتار آنان با احترام و تكريم باشد، بهترين آموزشگاه ادب در خانه، اين دنياي كوچك، ايجاد خواهد شد و در اين آموزشگاه، فرزندان و انسانهاي فردا آموزش خواهند ديد.
ادامه مطلباعتماد و اطمينان دو واژه اي است كه به ظاهر ساده مي آيد اما در اصل جاي تعمق بسيار دارد. وقتي فردي اعتماد مي كنيد و حرف دلتان را مي زنيد و سپس آن را از دهان ديگري مي شنويد چه احساسي به شما دست مي دهد. مطمئنا احساس خوشايندي نيست. شهروندان ما تا چه ميزان به هم اطمينان دارند.
ادامه مطلباز ويژ گي هاي انسان سالم و موفق، مهارت و توانايي برقراري ارتباط موثر و سازنده با ديگران است. اين مهارت مي تواند در روابط ما با ديگران به نتايج مثبت و موفقيت آميز منجر شود. اين مهارت به ما کمک مي کند با ديگران همکاري و مشارکت بهتري داشته باشيم، به آنها اعتماد کنيم، مرزهاي روابط با ديگران را تشخيص دهيم،
ادامه مطلب