چاي سبز خطر مرگ قلبي را كاهش ميدهد
چاي سبز خطر مرگ در اثر بيماري قلبي را بيش از بيست و پنج درصد كاهش ميدهد.
از فوايد بسيار چاي سبز صحبت هاي زيادي مي شود و حتي چاي را بهترين نوشيدني پس از آب مي دانند . چاي محتوي ميزان کمي از رنگدانه ها ، مثل کافئين و ... است .
چاي سياه و چاي سبز هر دو از گياه واحدي به دست مي آيند.
تفاوت در اين است که براي تهيه چاي سبز برگها را بخار داده ، گرد مي کنند و سپس آنرا خشک مي نمايند . ولي براي تهيه چاي سياه برگها ، خشک شده ، تخمير شده،در برخي اوقات مواد و رنگهاي شيميائي به آن اضافه ميگردد و برشته مي شود يعني فرآيند بيشتري به روي چاي صورت مي گيرد.
هم چاي سياه و هم چاي سبز داراي رنگدانه هايي مي باشند که اثر کاهش ابتلا به سرطان هاي مختلف در آنها ديده شده است . زماني که چاي با غلظتي مناسب دم بکشد ، تنها محتوي نيمي از کافئين يک فنجان قهوه است . با اينحال چاي بدون کافئين هم وجود دارد .
ترکيب شيميايي برگ چاي
مواد متشکله برگ چاي عبارتند از مواد سلولزي ، مواد صمغي ، دکسترين ، پکتين ، مواد چربي ، مواد مومي ، نشاسته ، قند ، اسيد گاليک ، اسيد اگزاليک ، کورستين ، مواد پروتئيني ، الياف ، مواد معدني ، تانن ، کافئين يا تئين ، ترکيبات معطر و بالاخره دياستاز.
مصرف دمکردهٔ چاي باعث تسريع حرکات تنفسي، سرعت در گردش خون، رفع خواب آلودگي، احساس تجديد نيرو، تقويت نيروي فکري، گوارش بهتر غذا و تعريق ميشود از اينرو چاي را هنگام خستگي، ضعف عصبي، ميگرن، بيماريهاي قلبي و آسم ميتوان تجويز نمود.
در پژوهشهاي امروزه مشخص شده چاي ممکن است در کاهش خطر برخي بيماريهاي مزمن عمده مثل سکته، حمله قلبي و بعضي سرطانها مفيد باشد،
نوشيدن چاي ميتواند از پوسيدگي دندانها جلوگيري کند؛ اينها اخبار بسيار خوبي براي مردم تمام دنياست چون چاي پس از آب پر مصرفترين نوشيدني در دنياست .
مصرف چاي تأمين کننده رنگدانه هايي است که شما به طريق ديگر دريافت نمي کنيد، پس با مصرف متعادل اين نوشيدني مفيد زمينه هاي سلامتي را درخود فراهم آوريد .
صرفنظر از آب، چاي پرمصرف ترين نوشيدني در جهان است و هرساله سه ميليارد كيلوگرم چاي در جهان توليد ميشود.
بررسيهاي آماري نشان ميدهد در حدود 80 درصد مردم ژاپن چاي سبز مينوشند به طوري كه بيش از نيمي از آنها روزانه سه فنجان يا بيشتر از آن مصرف مي كنند.
پژوهشگران همچنين از اين مطالعات دريافتند فوايد چاي سبز ظاهرا براي زنان بيشتر بود.
زناني كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مينوشيدند در مقايسه با كساني كه يك فنجان يا كمتر مصرف مي كردند 31 درصد كمتر باخطر مرگ در اثر بيماري قلبي روبرو بودند.
چاي سبز طول عمر را ميافزايد
نتايج يك بررسي جديد در ژاپن نشان ميدهد كه اگر به طور مرتب چاي سبز بنوشيد، احتمال مرگ ناشي از بيماريهاي قلبي- عروقي 25 درصد كاهش پيدا ميكند.
تجزيه و تحليل اطلاعات ثبت شده نشان داد كه افرادي كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مينوشيدند نسبت به افرادي كه چاي سبز نمينوشيدند، 16 درصد كمتر در معرض مرگ به هر علت بودند. هنگامي كه مرگ به علت بيماري قلبي در نظر گرفته ميشد، نوشيدن چاي سبز 26 درصد خطر مرگ را كاهش ميداد، اما در مورد مرگ ناشي از سرطان نوشيدن چاي سبز تاثيري نداشت.
به صورت دم کرده مصرف ميگردد
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید