جدول زمان نگهداری انواع گوشت
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
نام فرآورده و شكل عرضه | شرایط نگهداری | عمر ماندگاری |
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 3 روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا |
برودت یخچال | 5 روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده |
برودت یخچال | 7 روز |
گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 9 ماه |
گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 2 روز |
گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 3 ماه |
گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 3 روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا |
برودت یخچال | 5 روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده |
برودت یخچال | 7 روز |
گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 12ماه |
ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 3 روز |
ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 6 ماه |
میگو تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 3 روز |
میگو منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 12ماه |
آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 2 روز |
آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 4 ماه |
آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 2 روز |
آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر | 3 ماه |
تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال | 1 ماه |
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
دكتر داود اماناللهی-رئیس اداره آموزش دامپزشكی استان تهران
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید