دکتر ناصر ابراهيمي درياني، متخصص بيماري هاي گوارشي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چاي و قهوه به خاطر دارا بودن ماده تئين نشاط آور است ولي مصرف آن براي برخي از افراد توصيه نمي شود
وي ادامه داد: در افراديکه سنگ کليه دارند خصوصا کساني که سنگ کليه اگزالاتي دارند مصرف زياد چاي خطرناک است و اگر چه مصرف چاي مدر است ولي بايد از خوردن آن خودداري کند.
وي افزود: همچنين کساني که دچار کم خوني هستند نبايد بلافاصله بعد از خوردن چاي بنوشند و لازم است مدت زماني را صبر کنند.
درياني خاطر نشان کرد: اگر چه خوردن قهوه در ايران زياد رايج نيست اما خوردن روزانه يک فنجان قهوه براي جلوگيري از خشک شدن کبد و سنگ کيسه صفرا بسيار مفيد است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید