عوامل بسياري در بروز حالت بي اشتهايي يا كم اشتهايي افراد دخالت دارند كه برخي از آنها عبارتند از : تاخير در خوردن صبحانه – مصرف غذاهاي ثقيل وسنگين – سستي وتنبلي دستگاه گوارش و ...
توصيه هاي درماني :
ارتيشو از جمله سبزي هايي است كه اشتها را باز – خون را تصفيه – مقدار اوره و كلسترول را نيز پايين مي آورد .
كاهو اشتها آور ممتازي است كه هر گاه قبل از غذا مصرف شود ، بدليل سهم الهضم بودن از مجراي دستگاه هاضمه عبور كرده راه را براي غذاهاي بعدي باز مي كند .
خوردن چند برش پياز همراه با سالاد و كاهو قبل از غذا اشتها را تحريك مي كند . خوردن انگور فرنگي صبح ناشتا بسيار اشتها آور بوده ترشح آب دهان و اسيد معدي را زياد مي كند . چغندر سرشار از ويتامين هاي آ –ب – ث و مقدار زيادي قند مي باشد واشتها را باز مي كند . جوشانده پوست پرتقال و نارنج خيلي زود بي اشتهايي را درمان مي كند
20 تا 40 گرم گل وساقه بابونه را در يك ليتر آب جوش 10 دقيقه دم كرده سپس آن را صاف نموده قبل از هر غذا يك فنجان از آن را با كمي شكر يا عسل بنوشيد .
كلم اشتها آور بوده نيروي جواني را افزايش مي دهد . ترخون سريع الهضم – مقوي و اشتها آور است .
دم كرده تخم هويج به ميزان يك قاشق چايخوري در يك فنجان آب جوش مقوي و اشتها آور است .
ترشي شلغم كه با سركه تهيه شود ، رطوبت معده را جمع و اشتها را باز مي كند .
كرفس اشتها آور خوبي است . بخصوص اگر با برگ هاي تازه و جوان آن سالاد درست شود .
براي بيماراني كه دوره نقاهت را مي گذرانند و دچار كم اشتهايي مي باشند ، جوشانده ريشه مارچوبه نافع است .
خوردن روغن زيتون با غذا يا سالاد ، روده را نرم و اشتها را باز مي كند .
خوردن سير – موسير – فلفل سياه – پياز – ترب – آب ليمو – آب پرتغال – آب انگور فرنگي – توت فرنگي و بادام هر يك بتنهايي اشتها را تحريك و زياد مي كند .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید