با توجه به اينکه اکثر سؤالات دانش آموزان عزيز راجع به مَن يظهرُهُ الله است ? لذا تصميم گرفته شد که در اين بخش ? مَن يظهرُهُ الله را بار ديگر معرفي نمائيم.
سيد باب در آثار خود به خصوص در بيان فارسي ? بارها به شخصيتي تحت عنوان مَن يظهرُهُ الله ( کسي که او را خدا ظاهر مي گرداند) اشاره مي کند.حال عده اي ميرزا يحيي نوري ملقب به صبح ازل را وصي و جانشين باب مي دانند و مي گويند مَن يظهرُهُ الله هنوز نيامده است ? بهائيان هم معتقدند که مَن يظهرُهُ الله ? ميرزا حسينعلي بهاء است .
?) و اما برخي از صفات و خصايص مَن يظهرُهُ الله :
1- پانزده تا بيست قرن بعد از خودش مي آيد.
سيد باب خود و مَن يظهرُهُ الله را دو ظهور مستقل در رديف ظهورات سابقه تصور مي کرده و قطعاً چنين فرض مي کرده که ظهورخود او تقريباً همان مقدار فاصله خواهد داشت که ظهورات سابقه با يکديگر ? و چنين مفهوم مي شود که باب مقدار اين فاصله را در پيش خود 1511 يا 2001 سال که مطابق عدد کلمه غياث( يا اغيث) و مستغاث است ? تصور مي کرده .
به عنوان نمونه درکتاب بيان فارسي صفحه ي 71 آمده:
" اگر در عدد غياث ظاهر گردد و کل داخل شوند احدي در نار نمي ماند و اگر الي مستغاث رسد و کل داخل شوند احدي در نار نمي ماند الّا آنکه کل مبدّل بنور مي گردند "
2- محل ظهورش در مسجدالحرام است.
در صفحه 151 کتاب بيان فارسي آمده است که :
"اول ارضي که محل ظهور جَسَد مَن يظهرُهُ الله در او ظاهر گردد ? مسجدالحرام بوده و هست. "
3- همچنين در صفحه ي 230 کتاب بيان فارسي آمده :
لقب مَن يظهرُهُ الله ? قائم است .هر کس نام او را بشنود? واجب است که احتراماً قيام نمايد و هر مجلسي که منعقد مي شود ? بايد جاي يک نفر را براي او خالي گذارند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید