سختي کار و کارهاي شيفتي به سلامت مردان آسيب وارد مي کند
سختي کار، حوادث محيطي و شيفتهاي کاري ميتواند، آسيب هايي را به سلامت رواني مردان وارد کند و از نظر بهداشتي بايد برنامه هايي در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، محمدباقر صابري زفرقندي مدير کل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در نشست خبري روز ملي مردان که در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: بيماري هاي رواني و اعتياد در کشور بيشتر مردان را گرفتار ميکند و چون حوادث بيشترين ميزان مرگ و مير مردان را به وجود ميآورد، اغلب به دنبال حوادث، اختلالات روانپزشکي نيز بروز مي کند.
وي افزود: بحث پيشگيري از اعتياد از جمله وظايف وزارت بهداشت است. به اين ترتيب برنامه هاي وزارت بهداشت به سمت کاهش اعتياد و ادغام برنامه ي کاهش آن در نظام شبکه پيش مي رود.
اما متأسفانه مراکز خارج از وزارت بهداشت در موضع پيشگيري از اعتياد، کمتر اين وزارتخانه را در نظر مي گيرند و اين امر از نواقص عمده پيشگيري از اعتياد است. با ناديده گرفتن نظام شبکه در بحث اعتياد، پيشگيري از اعتياد به جايي نخواهد رسيد.اعتياد يک اختلال رفتاري است که به مداخلات پيچيده اي نياز دارد و در اين زمينه در حال حاضر خدمات درماني در کشور از لحاظ کمي و کيفي توسعه يافته است و دسترسي به آن نسبت به گذشته بسيار تسهيل شده است.
صابري زفرقندي گفت: افسردگي در رأس اختلالات روانپزشکي است و سختي کار و کارهاي شيفتي، آسيب سلامت روان مردان را به دنبال دارد.
وي اضافه کرد: اختلالات روانپزشکي سومين يا چهارمين رتبه بيماري ها در کشور است که در زنان و مردان متفاوت است. افسردگي در رأس اختلالات روانپزشکي است که در زنان شايع تر است. بحثهاي اختلالات روانپزشکي به صورت عام هستند و تمام برنامه هايي که در کشور اجرا مي شوند شامل مردان نيز مي شود.
صابري زفرقندي با بيان اين که سختي کار، حوادث محيطي کار و شيفتهاي کاري مي تواند، آسيبهايي را به سلامت رواني مردان وارد کند، گفت: بنابراين از منظر بهداشتي بايد برنامه هايي براي اين منظور در نظر گرفته شود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید