حدیث عشره مبشّره
مناظره عالم شيعي يا رئيس آمرين به معروف راويان اهل تسنّن، از جمله احمد بن حنبل در مسند خود (ج 1. ص 193) به اسناد خود از عبدالرّحمنبنعوف نقل ميكند كه پيامبرـصلّي اللّه عليه وآلهـ فرمود..
ادامه مطلبمناظره عالم شيعي يا رئيس آمرين به معروف راويان اهل تسنّن، از جمله احمد بن حنبل در مسند خود (ج 1. ص 193) به اسناد خود از عبدالرّحمنبنعوف نقل ميكند كه پيامبرـصلّي اللّه عليه وآلهـ فرمود..
ادامه مطلبمناظره عالم سنی و شیعی عالم سنی اگر علی ـ علیه السّلام ـ خلیفه بلافصل پیغمبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ است لازم بود این مطلب و نام علی ـ علیه السّلام ـ در قرآن مجید بیان و ذکر گردد، تا مسلمانان در این مورد دچار اختلاف نشوند.
ادامه مطلبمیدانیم که اهل تسنّن وقتی که نام علی ـ علیه السّلام ـ را میبرند، بجای «علیه السّلام» میگویند کرّم الله وجهه «خداوند مقامش را ارجمند کند» (در حالی که در مورد سایر صحابه رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ) میگویند «رضی الله عنه» یعنی «خدا از آنها راضی شود»، زیرا خود آنها معتقدند که امام علی ـ علیه السّلام ـ گناهی نکرده تا..
ادامه مطلبیکی از علمای شیعه، در مدینه به مرکز تجمّع هیئت آمرین به معروف برای کاری رفت، در آنجا بین او و رئیس هیئت مذکور، گفتاری پیرامون بعضی از امور شیعیان به ترتیب زیر، به میان آمد..
ادامه مطلبیکی از مراجع تقلید میگوید روزی در مسجد النّبی، در مدینه نماز صبح را بجا آوردم، و در آن روضه مقدسه در کنار منبر نشسته بودم، و آیاتی از قرآن را تلاوت میکردم، در این میان یک نفر مرد شیعی به آنجا آمد و در طرف چپ من ایستاد و مشغول نماز شد..
ادامه مطلبمناظره دکتر تیجانی با آیت الله صدر میدانیم که اهل تسنّن انجام نماز ظهر و عصر و مغرب و عشاء را پشت سرهم باطل میدانند، و میگویند واجب است هر کدام از چهار نماز مذکور را در وقت خود خواند و بین نماز ظهر و عصر، فاصله انداخت و همچنین بین نماز مغرب و عشاء. دکتر تیجانی سماوی میگوید من که سنّی بودم، بر همین اساس، نماز میخواندم و
ادامه مطلبمناظره دکتر تیجانی با آیت الله صدر دکتر سید محمّد تیجانی سماوی از اهالی شهر«قفصه» (یکی از شهرهای تونس) است، وی مطابق دین خاندان و همشهریهای خود، پیرو مذهب مالکی، از اهل تسنن بود، پس از گذراندن دوره تحصیلات..
ادامه مطلبجانشینی بعد از پیامبر (صلّی الله علیه و آله) اعتراف خلفای ثلاث به عدم لیاقت برای خلافت
ادامه مطلبدر یکی از مجالس که جمعی از مؤمنین حضور داشتند، بین یک نفر دانشجو و یک نفر روحانی، مناظره علمی زیر، رخ داد..
ادامه مطلبمحمد بن حسین بن عبدالصّمد معروف به «شیخ بهائی» از علمای معروف و از مفاخر جهان تشیع، در قرن دهم و یازدهم هجری است، در سال 1031 هقم از دنیا رفت و قبرش در مشهد مقدس در جوار مرقد شریف حضرت رضا ـ علیه السّلام ـ است، او با یکی از علمای اهل تسنّن ملاقات نمود، و خود را در مقابل او، در ظاهر شافعی وانمود کرد...
ادامه مطلببا موضوع "جانشيني بعد از پيامبر(ص)"
ادامه مطلبمناظره دانشجو و استاد دانشجو در روايات اسلامي، روايات بسيار ديده ميشود كه در آنها آمده فلان امام معصوم ـ عليه السّلام ـ فلان مبلغ كلان را به يك نفر شاعر، يا نيازمند، يا افراد مختلف ديگر بخشيده است، آيا اين روايات صحيح هستند.
ادامه مطلبعبدالكريم، معروف به «ابن اَبي العَوجاء»، روز ديگر به حضور امام صادق ـ عليه السّلام ـ براي مناظره آمد، ديد گروهي در مجلس آن حضرت حاضرند، نزديك امام آمد و خاموش نشست.
ادامه مطلببدعت مذاهب اهل سنّت ـ صحّت طلاق روزی سلطان خدا بنده بر همسر خود خشمگین شد و در یک جمله او را سه طلاقه کرد ولکن خیلی زود پشیمان شد، لذا علماء اهل سنت را گرد آورد و نظر آنها را جهت حال این مشگل پرسید
ادامه مطلب