دانشمندان بریتانیایی با انجام تحقیقاتی دریافتند: افزایش میزان منیزیم در مغز موجب بهبود یادگیری و حافظه در موشهای جوان و پیر میشود.
این بررسی حاکی از آن است که افزایش مصرف منیزیم میتواند شیوه مناسبی برای بهبود تواناییهای شناختی باشد.
این تحقیقات برخی گمانها را مبنی بر اینکه میزان ناکافی منیزیم موجب اختلال در عملکرد شناختی میشود، تایید میکند.
منیزیم عنصر لازم برای فعالیت مطلوب بسیاری از بافتها در بدن از جمله مغز است.
تحقیقات پیشین نشان داده بود که منیزیم انعطاف پذیری سیناپسها را در سلولهای مغزی کشت داده شده، بهبود میبخشد. از آنجا که افزایش میزان منیزیم در مغز از طریق مصرف مکملهای خوراکی دشوار است، پژوهشگران دانشگاه تسینگهوای پکن در ترکیب، منیزیم جدیدی موسوم به Magnesium-L-threonate تولید کردهاند که میتواند به طور چشمگیری میزان دریافت این عنصر را از طریق مکملهای خوراکی افزایش دهد.
منیزیم در آجیل (بادام، پسته، گردوی سیاه، تخم کدو، بادام زمینی، برگ سبز سبزیجات، غلات، گندم، آرد سویا، آرد گندم، آرد جو، چغندر سبز، اسفناج، خورده گندم، حبوبات، جو دو سر، موز، سیب زمینی با پوست، شوید، دانه غلات، ریحان و پودر کاکائو) به وفور یافت میشود.
نتیجه این تحقیقات در نشریه نورون منتشر شده است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید