با توجه به سموم موجود در جگر و تهدید سلامت کبد توصیه میشود از زیادهروی در مصرف آن خودداری شود.
پیام فرحبخش (متخصص تغذیه) گفت: جگر منبع غنی سموم است و زیادهروی در مصرف آن در درازمدت باعث بروز سرطان میشود.
وی در این خصوص گفت: بدن از طریق کبد و کلیه سموم را دفع میکند بنابراین در حیوانات و به طور کلی این امر مستثنی نیست وقتی که جگر مصرف میکنیم بدن علاوه بر دریافت پروتئین، ویتامینها و املاح نیز مقداری از سموم گوسفند و گاو را وارد خود میکند.
این متخصص اشاره کرد: در صورتی که به حیوانات آنتی بیوتیکهایی داده شود پسماندههای موجود از آن در جگر حیوان تجمع یافته و به بدن فرد منتقل مییابد.
وی با اشاره یه خواص موجود در جگر گفت: جگر منبع غنی از ویتامینهای گروه A، اسیدفولیک، روی، منیزیم و پتاسیم است و مصرف آن در افرادی که "بیماری هموکوروماتوز" که یک بیماری ژنتیکی است و بدن قادر به دفع آهن نیست، همچنین بیماران اسیداوریک و نقرس توصیه نمیشود.
فرحبخش در پایان خاطرنشان کرد: زیادهروی در مصرف جگر اضافه باری را به کبد تحمیل کرده همین موجب مسمومیت در سطح سلولی بدن میشود و مصرف ماهیانه 1الی 2 بار توصیه میشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید