هويج ماده اي سرشار از کاروتنوئيد ها ست ، آيا مي دانيد براي جذب سريع تر بتاکارون هاي توسط سلول ها بايد آن راچگونه مصرف کرد؟
دکتر مسعود کيمياگر متخصص تغذيه با اشاره به مطلب فوق گفت: هويج ماده اي سرشار از کاروتنوئيد ها ست که مهمترين آن بتاکاروتن است . اين ماده غذايي در داخل سلول هاي هويج موجود است و براي دسترسي آسان تر به بتاکاروتن ها مي توان از هويج پخته و خرد شده ، استفاده نمود.
دکتر کيمياگر در مورد خواص هويج گفت : هويج به دليل دارا بودن کاروتنوئيدها فراوان که قابليت تبديل به ويتامين A را دارند ، منبع غني از اين ويتامين است و در جلوگيري از سرطان بسيار موثر مي باشد همچنين کاروتنوئيدها سبب تقويت ارتباط بين سلولي شده و علاوه بر کاروتنوئيد ، داراي 6 درصد مواد قندي ، 2گرم فيبر و اسيد فوليک نيز مي باشد.
مسعود کيمياگر در مورد نحوه مصرف هويج به نکاتي اشاره نمود از جمله اينکه بهتر است هويج در کنار چربي هايي از قبيل شير ، پنير ، کره ، خامه و روغن و روزانه 200 گرم و 100 گرم مصرف گردد.
همچنين توصيه مي شود پوست هويج به دليل تماس مستقيم با خاک و احتمال ايجاد بيماري گرفته مي شود.
وي در ادامه پيرامون مصرف بيش از حد هويج گفت : مضرات ناشي از مصرف هويج نادر است اما در صورت مصرف بيش از اندازه سبب رسوب مواد رنگي زرد رنگ در زير پوست شده و ايجاد زردي مي کند که البته اين زردي با يرقان متفاوت است.
دکتر کيمياگر در پايان در مورد نحوه نگهداري هويج توصيه کرد : بهتر است ساقه سبز هويج تا زمان مصرف جدا نشود و آن را در مکان خنک و مرطوب نگهداري نمود همچنين جهت استفاده طولاني مدت مي توان هويج را در کيسه سوراخ دار به مدت 2 ماه در فريزر نگهداري نمود
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید