پژوهشگران انگليسي دريافتند که پياز حاوي نوعي آنتياکسيدان به نام کرستين است که ميتواند از ايجاد التهاب در شريان ها و سخت و سفت شدن ديواره آنها پيشگيري کند.
در حقيقت مشخص شد که ماده کرستين مي تواند از افزايش فشارخون و همچنين تنگي و انسداد عروق تغذيه کننده قلب (عروق کرونر) و در نتيجه سکته قلبي پيشگيري نمايد.
به عقيده متخصصان مصرف روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم پياز، بهترين تأثير را روي ديواره عروق دارد.
بررسيها نشان داده است که اين آنتياکسيدان مفيد در برخي ديگر از مواد غذايي از جمله سيب و چاي نيز موجود است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید