خانواده سالم - روح و روان
متخصصان علوم پزشکي در دانشگاه بارسلونا ميگويند که مصرف يک فنجان قهوه همراه با شکر ميتواند حافظه را فعال کند و ميزان دقت و توجه فرد را افزايش دهد.
اين متخصصان تاکيد کردند که اگر قهوه و شکر همراه با هم مصرف شوند تاثير آنها در تقويت عملکرد مغز خيلي بيشتر از زماني است که به طور جداگانه مورد استفاده قرار بگيرند.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين متخصصان هماکنون معتقدند که هر يک از اين دو خوراکي به نوبه خود تاثير ديگري را بر روي مغز تقويت مي کند به طوري که ميزان دقت و کارآيي حافظه را بهبود مي بخشد.
اين يافته حاصل مطالعه روي ۴۰ داوطلب است که پس از مصرف قهوه و شکر با هم و جدا از هم تحت آزمايش قرار گرفتند.
به گزارش ايسنا، قهوه البته خواص ديگري هم دارد از جمله اينکه محرک بوده و به هضم آسان غذا کمک مي کند، تب بر است، به بدن نيرو مي دهد، سردرد را بهبود مي بخشد، براي برطرف کردن يرقان مفيد است، ادرار آور است، در درمان سرفهاي که با بلغم همراه باشد موثر است، دردهاي عصبي را تسکين ميدهد، در درمان سياه سرفه تاثير دارد. هم چنين ضد عفوني کننده بوده و خاصيت ضد افسردگي هم دارد. قهوه مقاومت ورزشکاران را افزايش مي دهد و از کرم خوردگي دندان ها جلوگيري ميکند.
شرح اين يافته در مجله روانشناسي دارويي انسان منتشر شده است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید