«شهلا جودت» در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خراسانشمالی، افزود: دریافت کافی ویتامین C با مصرف پرتقال در کاهش ابتلا به سرماخوردگی و طول مدت این بیماری تاثیر بسزایی دارد.
وی ادامه داد: ویتامین C موجود در مرکبات سبب مهار تشکیل مواد سرطانزا در معده میشود.
کارشناس تغذیهی مرکز بهداشت بجنورد با بیان اینکه خطر ابتلا به سرطان نای در افرادی با میزان مصرف فراوان پرتقال 50 درصد کمتر از افرادیست که پرتقال کم مصرف میکنند، تصریح کرد: مصرف منظم و فراوان مرکبات یکی از روشهای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز هست.
جودت با بیان اینکه افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف میکنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند، گفت: پرتقال به علت داشتن فولات برای پیشگیری از کمخونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.
وی خاطر نشان کرد: این میوه پرخاصیت سرشار انواع ویتامینها، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم، فسفر، منیزیوم و مس است که همهی این مواد در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها موثر است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید