افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند با مصرف کم و مداوم شیر می توانند بر این مشکل غلبه کنند.
دکتر برلیانت بزرگمهر دبیر انجمن تغذیه ایران در خصوص راهکار مقابله با عدم تحمل لاکتوز گفت: مشکل این افراد به دلیل عدم وجود آنزیم لاکتاز در بدن این افراد است.
وی تصریح کرد: لاکتاز آنزیمی است که قند شیر را هضم می کند و این افراد اگر شروع به خوردن روزانه یک قاشق چایخوری شیر کنند و روزانه یک قاشق چایخوری به این مقدار اضافه کنند رفته رفته آنزیم لاکتاز در بدن شان تشکیل می شود و در پایان می توانند روزی یک لیوان شیر بنوشند.
وی افزود: این افراد می توانند از فرآورده های دیگر لبنی نظیر ماست، پنیر، کشک نیز استفاده کنند به شرط اینکه خیلی شور نباشد اما جذب شیر به دلیل ترکیب لاکتاز، کلسیم از همه لبنیات بیشتر است و فرآورده های دیگر نظیر شیر سویا علیرغم خاصیت های فراوانی که دارد به دلیل جذب پایین کلسیم نمی تواند جایگزین شیر باشد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید