مواد لازم برای چهار نفر :
* گوشت چرخكرده گوسفندی - 500 گرم
* پیاز كوچك ریز خرد شده - یك عدد
* نعناع تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوری
* جعفری تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوری
* پنیر پیتزا - 120 گرم
* روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
* نمك و فلفل سیاه - به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخكرده، پیاز، نعناع و جعفری را در كاسهای ریخته، نمك و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با كمك دست به شكل همبرگر درآورید. پنیر پیتزا را به چهار قسمت مكعبی تقسیم و هر قسمت را روی یكی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید. دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید كه پنیر روی آنها مشخص نباشد. روغن مایع را با كمك برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. وقتی یك طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ كنید
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید