ماكارونی از جمله غذاهایی است كه با روش معمول پخت هم سریع درست میشود؛ چه برسد به آنكه آن را در مایكروفر آماده كنید. البته ماكارونیای كه در اینجا دستور پخت آن را دادهایم – با توجه به آنكه همراه میگو طبخ میشود – زمان پختش كمی متفاوتتر از ماكارونیهای معمولی است.
مواد لازم:
- 250 گرم ماكارونی رشتهای
- 1/5 لیتر یا 6 پیمانه آب جوش
- یك كیلوگرم میگو
- یكچهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
- یك عدد فلفل دلمهای قرمز
- یكسوم پیمانه یا 50 گرم بادام زمینی خردشده
- 2 قاشق سوپخوری سس شیرین فلفلی
- یكسوم پیمانه آب لیموترش
- نصف پیمانه گشنیز خردشده
- نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 – ماكارونیهای رشتهای را با دست نصف كنید. یك ظرف پیركس گود یا هر ظرف دیگری كه امكان قرار گرفتن آن در مایكروفر وجود دارد را آماده كنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماكارونیهای نصفشده را به آن اضافه كنید و به مدت 12 دقیقه روی قدرت 100 درصد یا ماكزیمم بپزید. اگر ماكارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر كنید. فقط توجه داشته باشید كه در طول این مدت 2بار در مایكروفر را باز كنید و ماكارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماكارونی، ظرف حاوی ماكارونی و آب را از مایكروفر بیرون آورید و ماكارونی را آبكش كنید.
2 – حالا میگوها را پاك كنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری - كه مخصوص مایكروفر باشد– بریزید و میگوهای پاكشده، خلال فلفل قرمز و بادامزمینی خردشده را به آن اضافه كنید و بدون در، روی حداقل قدرت مایكروفر، به مدت 5 دقیقه تا زمانی كه میگوها تغییر رنگ پیدا كند، حرارت دهید. در این مدت یكبار مواد را هم بزنید.
3 – پس از اینكه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ماكارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه كنید و مواد را بدون در به مدت 4 دقیقه روی حداكثر قدرت مایكروفر بپزید؛ یكبار همزدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با كمی نمك و فلفل به این مخلوط اضافه كنید و 2دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است.
نكته: به جای سس فلفل شیرین، میتوانید یك قاشق رب گوجهفرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط كرده و به غذا اضافه كنید.
توضیح: این غذا تقریبا پس از 45 دقیقه آماده خواهد شد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید