مواد لازم :
ماكارونی نیزه ای یا صدفی= 500 كرم
گوشت چرخ كرده =300 گرم
قارچ =250 گرم
پودر سیر= به میزان دلخواه
ذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواه
پیاز=یك عدد متوسط
روغن مایع=نصف لیوان
سس بشامل=2 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میكنیم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعله گاز كمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه كرده و به آن پودر سیر اضافه میكنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از 15 دقیقه می توانیم در صورت تمایل كنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه كرد بعد از آن سس بشامل را اضافه كرده و زیر آن را كم میكنیم تابا هم حدود 5 دقیقه روی گاز باشد .
ماكارونی را پخته و آبكش می كنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن كاملا مخلوط كرده و روی گاز میگذاریم تا 15 الی 20 دقیقه بعد از اینكه بخار آن درآمد و سس كاملا به خورد ماكارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماكارونی را سرو كنید .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید