ردپای بانو گری را میتوان در همه جای خانه دید..
▪ چند نکته در مورد روغن: برای اینکه مطمئن شوید آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابلاستفاده است یا نه یکتکه نان سفید داخل روغن بیندازید. اگر نان ذرههای تیرهرنگی را در اطراف خود جذب کند آن روغن دوباره قابلمصرف نیست در غیر این صورت خیالتان راحت باشد و هنگام استفاده مجدد برای رفع بوی غذای قبلی در روغن میتوانید ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخکنید یا چندتکه سیبزمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.
▪ نگهداری دانههای ذرت: دانههای ذرت را باید همیشه در فریزر نگهداری کنید. بهاینترتیب نهتنها تازه میماند بلکه انجماد از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.
▪ چسبیدن کیک به دیس: احتمال چسبیدن کیک به دیس آنهم نزد چشم میهمانی که با او رودروایسی دارید چندان جالب نیست. این بار کمی شکر روی دیس بپاشید تا ضمن گرفتن رطوبت اضافی، مانع از چسبیدن کیک به دیس شود.
▪ راهحل پخت گوشت چغر و ناپز: اگر میخواهید گوشت سفت و چغر را نرم کنید روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغنزیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید.
▪ اگر غذایتان تند شد: چنانچه فلفل بیش از اندازه به غذایتان زدهاید و خیلی تندشده است چند دقیقه پیش از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک لیموترش تازه در آن بریزید و خوب هم بزنید، تندی غذا به طرز مرموزی از بین خواهد رفت از بین بردن بوی غذا: اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و اعضای خانواده از شما به خاطر این بوها شاکیاند از دود اسپند و یا دود خاکشیر استفاده کنید. دود دارچین هم بوی غذا را کاملاً از بین میبرد اما از همه بهتر دود اسپند است زیرا سبب ضدعفونی کردن محیط هم میشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید