شاید دغدغه خیلی از خانم های خانه دار علاقه بسیار زیاد فرزندان و اهالی خانه به پیتزا باشد .پیتزا یکی از غذاهای لذیذ و مقوی و پر کالری است که برای کودکان در حال رشدبه دلیل داشتن سبزیجات بالاخص قارچ بسیار مناسب است . پیتزاها انواع مختلفی دارند . با استفاده از دستور زیر شما می توانید به سادگی در منزل این غذای لذیذ را طبخ نموده و مصرف کنید . در اینجا به آموزش پیتزا با قارچ و ژامبون میپردازیم .
مواد لازم :
كره 1 قاشق سوپخوری
قارچ 300 گرم
كالباس 100 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
سس مخصوص پیتزا قدری
پنیر موزارلا 250 گرم
پنیر گودا 150 گرم
آویشن 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
خمیر را روی تخته آرد ریخته و ان را باز می كنیم و به شكل قارچ برش داده , سپس سینی فر را چرب نموده و خمیر های برش داده شده را روی آن قرار می دهیم . روی خمیر مقداری سس با قلم مو مالیده , پنیر گودا را رنده نموده نیمی از پنیر رنده شده را روی خمیر می ریزیم .قارچها را شسته و نازك برش میدهیم . ژامبون را به صورت مكعب های ریز خرد نموده , نیمی از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط كرده , روی خمیر می ریزیم . بقیه قارچ ها را مطابق شكل چیده , نیمی دیگر از پنیر های رنده شده را روی آن می پاشیم و در آخر روغن زیتون را به پیتزا اضافه می كنیم .
برای پختن پیتزا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می كنیم و به مدت 25 دقیقه در كف فر , سپس به مدت 10 دقیقه پیتزا را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و فر را روی شعله بالا قرار می دهیم , پس از این پیتزا آماده است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید