مواد لازم :
برنج 750 گرم
میگو تاره 400 گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست 400 گرم
روغن 250 گرم
فلفل سبز دلمه ای 2 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 2 عدد
پیاز ریز سفید 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پودر كاری 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش مینمائیم فلفل ها را بشکل مکعب خرد مینمائیم پیاز را پوست میکنیم ، فلفل و پیاز را در نصف از روغن سرخ میکنیم ( بقیه روغن برای طبخ برنج است ) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم داخل فلفل میریزیم نمک و فلفل و کاری را اضافه میکنیم میگذاریم کمی بجوشد بعد مرغ یا میگوی پخته شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم ، وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را به شکل دایره در دیس گردی میکشیم و مواد فلفل و مرغ را وسط آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید