جوها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.
یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.
آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.
جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.
بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شوند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمشها را اضافه کنید. شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.
قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است.
نوش جان
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید