مواد لازم برای 20 عدد حلوای قالبی موجود در عکس
آرد سفید: 250 گرم
روغن جامد: صد گرم
پودر قند: 125 گرم
کره: 25 گرم
هل: نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری
محلول زعفران: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری در صورت نیاز
طرز تهیه
آرد را در تابه با حرارت ملایم بدون روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. روغن جامد را اضافه کرده دو سه دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس کنار میگذاریم تا از داغی بیفتد. کره، پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه کرده با دست ورز میدهیم تا حلوا یکدست شود.
خمیر را دو قسمت کرده، به نیمی زعفران اضافه میکنیم. اگر قسمت زعفرانی خشک شد روغن مایع را کمکم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شود. یک گلوله از حلوا برداشته در قالب پهن میکنیم. از رنگ بعدی هم گلولهای برداشته روی آن پهن میکنیم. قالب را به مدت یک ساعت در فریزر قرار میدهیم تا حلوا خودش را بگیرد. سپس بهراحتی از قالب جدا میکنیم.
نکته: اگر حلوا حالت پودری داشت و با ورز دست درست نمیشد کمی کره اضافه آب کرده قاشق قاشق افزوده ورز میدهیم تا حلوا جمع شود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید