مواد لازم:
میگو 300 گرم
کدو سبز 2 عدد
قارچ خرد شده 250 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد درشت
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن خشک 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- میگو ها را پوست می کنیم و رگ پشت آن ها را با چاقو پاک می کنیم.
- کدوها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم.
- قارچ ها را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چهار قاچ می کنیم.
سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش مخلوط می کنیم و می گذاریم 2- 3 ساعت بماند، سپس یکی در میان به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.
* می توان این مواد را به سیخ های کوچک کشید و روی ماهی تابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید