مواد لازم:
جعفری خردشده 3/1 پیمانه
روغن زیتون 4/1 پیمانه
بادام پوست گرفته 3/1 پیمانه
كشمش سیاه 2/1 پیمانه
خرده نان تست 2/1 پیمانه
پیاز 1عدد
روغن مایع 3قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی ساردین 900 گرم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن كنید . ساردین ها را از وسط برش داده , تمیز كرده با دستمال تمیزی آنها را خشك كنید . مقداری نمك و فلفل سیاه به داخل شكم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین كه داغ شد, خرده های نان را اضافه كنید و تف بدهید, تا طلایی شوند . پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه كشمش , بادام , جعفری خرد شده نمك و فلفل به خرده های نان اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. شكم ساردین ها را با این مخلوط پر كنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده , ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته, روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فر گرم قرار دهید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید