آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.
ماهی را به گونه ای كه شكم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته كار قرار دهيد. آن گاه بوسيله نوک چاقو زير شكم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهيد. سپس داخل شكم را كاملا تخليه كنيد.
حالا قسمت كمر ماهی را با چاقو به ضخامت كمتر از نيم سانتیمتر برش بزنيد و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهيد. اينک با نوک چاقو خط وسط دو فيله را برش دهيد به گونه ای كه چاقو روی سطح استخوان را لمس كند، به كمک انگشتان فيله را به آرامی از سطح استخوان جدا كنيد.
سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته كار قرار دهيد و چاقو را از قسمت كمر داخل كرده به گونه ای كه نوک چاقو از قسمت شكم بيرون زده شود و به اين ترتيب فيله را به طور كامل از استخوان جدا سازيد حالا فيله را از قسمت دم ماهی به گونه ای كه آسيبی به استخوان نرسد جدا سازيد. اكنون آن قسمت از فيله كه به آبشش ها متصل است را نيز جدا سازيد.
حالا فيله بدست آمده را از خط وسط برش دهيد. سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه داريد و با چاقوی تيز آن را از گوشت جدا نمائيد. اينک فيله را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.
برای مشاهده عکس ها در سایز بزرگ روی آن ها کلیک کنید
آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی
آموزش تصویری فیله کردن ماهی
نحوه فیله کردن ماهی
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید