برای 40 عدد
مواد لازم برای خمیر
کره: 150 گرم
پودر:70 گرم
تخممرغ: 1 عدد
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
آرد: 295 گرم
فندق: 100 گرم
زعفران دمکرده: مقداری
مواد لازم برای قسمت کارامل
کره: 50 گرم
شکر: 40 گرم
عسل: 1 قاشق سوپخوری
شیرعسلی 120 گرم
طرز تهیه
کره نرم شده در دمای محیط را با شکر و تخممرغ و وانیل به مدت یک دقیقه با همزن بزنید.
آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. خمیر را به مدت نیمساعت داخل کیسه فریزر در یخچال قرار دهید.
پس از استراحت خمیر را بین دو کیسه فریزر به کمک وردنه به ضخامت 3-2 میلیمتر بازکرده و به قطر 6 سانتیمتر قالبزده و در قالبهای تارت کوچک قرار دهید و اضافات خمیر را بگیرید.
مقداری از خمیر را با قالبهای کوچک شیرینی به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر بچینید و روی آنها را با برس کوچک زعفران دمکرده بمالید.
تارتها را در سینی فر بچینید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. وقتی دور خمیر طلایی شد آماده است. سپس کنار بگذارید تا خوب سرد شوند. خمیر چون کره دارد بهراحتی از قالب چرب نشده جدا میشود.
خمیرهای کوچکتر را به مدت 7-6 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آنها نیز طلایی شوند. خمیرها چون ریز هستند سریع میسوزند.
طرز تهیه مواد رویه
کره، شکر، عسل و شیرعسلی را داخل ظرف کوچکی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شعله را کم کنید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند. یک مایه نسبتاً غلیظ و کشدار به دست میآید. مواد کاراملی آماده شده را داخل کاپها بریزید یک عدد فندق داخل آن فرو کنید و در انتها یک عدد خمیر کوچک پختهشده روی آن قرار دهید.
پیشنهاد: داخل تارتها را با قاشق کوچک پرکنید که سرریز نشده و شکل زیباتری داشته باشد. میتوانید برای تزیین آن از انواع آجیل هم استفاده کنید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید