مواد لازم :
گشنیز خرد شده 3قاشق سوپخوری
آویشن خرد شده 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 3 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیمو 2/1 پیمانه
روغن زیتون 4قاشق سوپخوری
میگو بزرگ پاك كرده 24 عدد
برگ مو 8 عدد
طرز تهیه :
گشنیز , آویشن , جعفری, سیرخرد شده را در یك كاسه می ریزیم . نمك , فلفل , آبلیمو, روغن زیتون را به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط می كنیم .سپس میگوها را حداقل 6 ساعت و ترجیحاً یك شب در این سس در یخچال قرار داده , تا كاملاً مزه دار شود . فر را گرم كنید هر 6 میگو را داخل یك سیخ قرار داده بطوریكه بین هر 2 میگو یك برگ مو قرار داده سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیكیو می گذاریم تا پخته شود . حداكثر زمان طبخ به صورت كبابی برای میگو 5 دقیقه است
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید