رقیه سکوتیفر، متخصص صنایع غذایی در ارتباط با خواص روغن کنجد افزود: روغنی که از کنجد میگیرند به پیش فرآیندهایی چون شستوشوی دانه، خرد کردن، له کردن و پرس در دمای سرد نیاز دارد.
وی ادامه داد: حدود 50 درصد یک دانه روغن دارد و از روغنهای خوبی است که اسید چرب اشباع ندارد، بنابراین روغن سیار مفید، خوب و سالمی است.
متخصص صنایع غذایی با بیان اینکه سس کنجد یک سس رژیمی است، اظهار داشت: هم داخل سس کنجد دانههای ساییده شده و خرد شده کنجد (ارده) و هم روغن کنجد وجود دارد لذا اسید چرب اشباع این دو بسیار پایین است و کلسترول ندارد.
وی در شبکه رادیویی سلامت با تأکید بر اینکه مصرف محدود سس کنجد برای افرادی که فشار خون یا چربی و کلسترول بالایی دارند، مطلوب است، گفت: این سس تخممرغ ندارد و به همین علت کلسترول را افزایش نمیدهد.
این محصول نسبت به دیگر سسها، کالری پایینی دارد و برای سالادها و سبزیجات میتواند جایگزین سس مایونز شود.
این متخصص صنایع غذایی در ادامه با بیان اینکه سس مانند هر ماده غذایی یک تاریخ تولید و مصرف دارد، افزود: معمولاً تاریخ مصرف سس، یک ساله است و هنگام خرید به آن دقت شود. البته باید در مصرف هر نوع سس، روند تعادل رعایت شود.
وی ادامه داد: بهویژه کسانی که چربی و فشار خون بالا دارند هرگز نباید از سس مایونز استفاده کنند و از این سس هم به مقدار محدود مصرف کنند. علاوه بر این بعد از یک سال نباید از هیچ نوع سسی استفاده کرد.
سکوتیفر در پایان اظهار داشت: ظرف نگهداری سس باید خشک و تمیز بوده و بو و طعم غذای قبلی را نداشته باشد. البته میتوان در شرایط بسیار بهداشتی، سس را به ظرف تمیز دیگری منتقل کرد؛ ولی اصولاً انتقال سسها از ظروف مخصوص خودشان توصیه نمیشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید