مواد لازم:
پودر ميخك: 1قاشق غذا خوري
گوشت دوبار چرخ كرده بدون چربي: نيم كيلو
پياز متوسط: 2 عدد
نمك وفلفل هر كدام: 1 قاشق چايخوري
پودر نان تست: 4 قاشق غذا خوري
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهيه:
يك عدد پياز پوست گرفته چرخ يا رنده مي كنيم سرخ مي كنيم يك عدد پياز ديگر را رنده كرده آب آن را مي گيريم سپس پودرنان تست را با آب پياز مخلوط كرده به گوشت اضافه كرده يك عدد تخم مرغ را به آن افزوده با دست خوب مخلوط كرده چنگ مي زنيم تخم مرغ ديگر را اضافه كرده باز هم خوب چنگ زده پياز داغ را اضافه كرده از گوشت گلوله هاي كوچكي به اندازه نارنگي برداشته بين دو دست گلوله كرده تا گوشت منفذي نداشته باشد و به شكل تخم مرغ در مي آوريم وسط آن را سوراخ كرده به گوشت ديواره مي دهيم تابه ي گودي را روغن ريخته مي گذاريم كاملا داغ شود گوشتها را درون آن سرخ كرده كنار مي گذاريم داخل هر گوشت را از سالاد كرادو پر كرده دو عدد سيب زميني يزرگ را به شكل چيپس ورقه ورقه مي كنيم سپس در روغن مايع سرخ كرده از اين چيپس براي دور كرادوها استفاده مي كنيم .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید