1- بهطور کلی خانمهای حامله باید آنچه را دوست دارند به هر مقدار که مایلند میل کنند و برای طعم غذایشان نمک اضافه کنند.
۲- بایستی مطمئن بود که خانمهای حامله غذای کافی در اختیار دارند بخصوص برای خانمهایی که از نظر اجتماعی و اقتصادی محروم هستند.
۳- باید مطمئن شد که مادر با وزن نرمال اضافه وزنی مناسب را پیدا کرده است.
۴- در مورد مصرف آهن از آنجايی که نیاز به آهن در طی ۴ ماه اول بار داری کم است در طی این مدت تجویز آهن اضافی ضرورت ندارد.
۵-مصرف نکردن آهن اضافی در طی سه ماهه اول حاملگی از خطر تشدید تهوع و استفراغ ممانعت میکند.
۶-مصرف آهن در موقع خواب نیز احتمال بروز علائم سوء هاضمه را به حداقل میرساند مصرف با معده خالی جذب آهن را بیشتر میکند.
مصرف آهن مکمل به مقدار mg/dl ۳۰ برای پیشگیری از فقر آهن در تمام خانمها باردار لازم است.
۷- مصرف معمول مولتیویتامین را معمولاً توصیه نمیکنیم مگر آنکه تردیدی در مورد رژیم غذایی مادر وجود داشته باشیم مثل حاملگیهای متعدد – گیاهخواری کامل – نشنج
۸- میزان افزایش کالری روزانه به مقدار ۳۰۰۱ کیلوکالری را در طول حاملگی توصیه میکنیم.
۹- میزان نیاز به پروتئین افزایش که بهتر است قسمت عمده آن از منابع حیوانی نظیر گوشت، شیر مرغ و ماهی تأمین شود.
- از نظر مواد معدنی تمام رژیمهای غذایی که کالری کافی را بهمنظور افزایش وزن مناسب در اختیار مادر قرار میدهند در صورتی که حاوی نمک یددار باشند مواد معدنی را به حد کفایت به بدن خانم حامله میرساند.
۱۰- استفاده از نمک یددار در تمام زنان حامله توصیه میشود.
۱۱ – مقدار مصرف ویتامین C در حلول حاملگی ۲۰% بیشتر از زمان غیر حاملگی است.
۱۲- اسیدفولیک در حلول قبل و بعد از بارداری و کلاً در طی سالهایی که میتوانند حامله شوند باید مصرف کرد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید